Gönderen Konu: Bu konsol nasıl sökülür ?  (Okunma sayısı 6681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Bu konsol nasıl sökülür ?
« : Nisan 10, 2010, 20:57:14 »
arkadaşlar 2000 corolla terra 1.3 ün orta konsolundaki airmatic ve ikaz düğmelerinin ışıklandırmalarını yenilemek istiyorum fakat konsol vidalarını bulamadım nasıl çıkarılacağını bilmiyorum daha önce yapan arkadaşlar anlatırlarsa çok makbule geçer teşekkür ederim...

Toyota Club Türkiye

Bu konsol nasıl sökülür ?
« : Nisan 10, 2010, 20:57:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu konsol nasıl sökülür ?
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2010, 21:28:29 »
Konsolu sökmek basit bir okadarda dikkat isteyen bişey.Aşağıdaki link sana yardımcı olabilir sanırım.

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/biraz-temizlik-yaptik-fotograf-da-cektik-d/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...
« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2010, 21:47:17 »
Konsolu sökmek basit bir okadarda dikkat isteyen bişey.Aşağıdaki link sana yardımcı olabilir sanırım.

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/biraz-temizlik-yaptik-fotograf-da-cektik-d/

dostum o linke bakarak yapmaya çalıştım ama o vida yerleri bende sanırım başka yerlerde mesela klima düğmelerini çıkardıktan sonra düğmelerin içinden vida çıktı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '23
  • 5 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2010, 21:59:28 »
Dostum.
Benim sana yapabileceğim yardım bu kadar.Ben bunu sökerken kimseden yardım almadık.Mantıklı düşünüp ona göre hareket ettik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...
« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2010, 08:14:38 »
arkadaşlar bilen varsa haber bekliyorum teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2010, 09:34:33 »
Mahir tam olarak bende sökmedim fakat bi ara denemiştim. ilk önce havalandırma ayar düğmelerini çıkar
altlarında vidalar var. sonra iç hava ayar düğmesi var onun (sağ sola sürgülü) nazikce çekerek çıkar.
Arab teybini değiştirmişsin. değiştirirken hava üfleyen kanalların(dörlü flaşör düğmesinin olduğu konsol)nasıl
çıkaralacağını görmüşsündür. onu çıkar daha rahat çalışırsın. Daha sonra küllüğün olduğu alt kısımdan hafifçe çekmen
gerekiyor.

!!! ben çıkarmayı denedim gözüm yemedi kırlabilecek birsürü parça var. İnternette yabancı sitelerde bi araştır belki bir kaynak bulursun.

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...
« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2010, 12:23:04 »
Mahir tam olarak bende sökmedim fakat bi ara denemiştim. ilk önce havalandırma ayar düğmelerini çıkar
altlarında vidalar var. sonra iç hava ayar düğmesi var onun (sağ sola sürgülü) nazikce çekerek çıkar.
Arab teybini değiştirmişsin. değiştirirken hava üfleyen kanalların(dörlü flaşör düğmesinin olduğu konsol)nasıl
çıkaralacağını görmüşsündür. onu çıkar daha rahat çalışırsın. Daha sonra küllüğün olduğu alt kısımdan hafifçe çekmen
gerekiyor.

!!! ben çıkarmayı denedim gözüm yemedi kırlabilecek birsürü parça var. İnternette yabancı sitelerde bi araştır belki bir kaynak bulursun.

abi düğme altlarındaki vidaları çıkardıktan ve iç ayar düğmesini çıkardıktan sonra alttan çekince çıkıyormu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2010, 13:50:44 »
mahir bu linkte pdf formatında el kitabı var. Yeni buldum tam indiremedim. istersen indirip izle
işine yaran bişeyler var gibi. here yazan yere tıklayacaksın.

http://www.freepdfmanual.com/2010/02/22/1999-toyota-corolla-service-manual-workshop-repair-and-maintenance-guide

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...
« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2010, 14:14:32 »
mahir bu linkte pdf formatında el kitabı var. Yeni buldum tam indiremedim. istersen indirip izle
işine yaran bişeyler var gibi. here yazan yere tıklayacaksın.

http://www.freepdfmanual.com/2010/02/22/1999-toyota-corolla-service-manual-workshop-repair-and-maintenance-guide

tuncer abi bu pdf işimize çok yaradı teşekkürler.. hadi sende cesaret et al dipsiz park ampullerini güçlendirelim orta konsolu :)