0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hafta sonu bartına gittim. yollar bozuk olduğu için yolda jant kapağım düşmüş. ben de çok çirkin görünmesin diye abiminkilerden birini uydurmaya çalışırken komşu geldi (şayin'i var) ordan burdan konuşurken yağ ve yağ filtremi 65 tl ye değiştirdiğimden bahsettim. pişkin pişkin gülerek, şayini'nin yağ ve yağ filtresinin 35 tl ye değştiğini söyledi. "kaç binde değiştiriyorsun?" dedim. 5000 dedi. "ben 10.000 de değiştiriyorum" deyince bozuldu.bu kısa bir hikayeydi sadece. gelelim sadede:İbrahim kardeş, al. temizini bulursan hiç düşünmeden al ve rahatın konforun tadına var. parça, yakıt, vergi, masraf hiçbir şeyden endişe etme. bazı sıkıntılar yaşasan bile bu konfora, bu rahata değer. aşağıdaki linkte benim arabanın bazı parça fiyatları var. carinayla aynı parçaları kullanıyoruz. belki size fikir verebilir.http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/selamlar-bizde-toyotaci-olacagiz/msg182810/#msg182810
dogrudur carina yazısının yanında ters 3 olur kı8 ztn carınaların hepsı bu sekılde
Ters 3 değil o arkadaşlar. E harfi.. Europe yani avrupa anlamında. İngiltere'deki reklamında "E for excellence " Mükemmel'in E 'si diye takdim etmişler. Ama aslında Europe'ın E' si. Bazı ikinci el sitelerinde E ve GLI olarak ikiye ayırıyorlar ama doğru değil. GLI olsun olmasın hepsi E.Carina 3 dendiğini duymadım ama bir önceki kasaya Carina II deniyor.710'nolu kapak fıkrasını duymuş muydunuz.. Bu da öyle oldu..