0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olmaz olur mu? Şimdi daha yakışılıyım Son kullanma tarihi de hala geçmedi
Başkanım bu biraz crop istiyor gibi
Hakkı abi bu kaç sene önceki halin ama onu söyle sen bize
Eylül 2009 Pozantı, Tekir yaylası'nda çekildi...
Daha bi genç geldin gözüme bu fotoğrafta işyerindeki takımlı fotoğrafındaki ile uzaktan yakından alakası yok doğa yaramış heralde temiz hava falan
Vay Vay Hakkı reis yeşiller sarmış seni
Yeşilin her türlüsünü severim Aydın, ister dağda bayırda, ister lahmacunun kebabın yanında
Yeşilin her türlüsünü severim ... lahmacunun kebabın yanında
Balkon, göbek falan yok orada, tişörtün çizgilerinden öyle durmuş. Maşallah çok genç durmuşsun Hakkı.
İster yeşil kağıt olarak
Yeşilin her türlüsünü severim Aydın, ister dağda bayırda, ister lahmacunun kebabın yanında Ya imkan olsa da keşke hep böyle yaylalarda yeşil ile iç içe yaşasak
Kapat gözlerini kimse görmesinYalnız benim için bak yeşil yeşilGözlerin kimseye ümit vermesinYalnız benim için bak yeşil yeşil
Emreciğim, Adana'da kebapçıya gidiyorsun, siparişler gelene kadar masanı binbir çeşit salata, yeşillik, meze ile donatıyorlar. Üstelik hepsi de bedava. Türkiye'de başka yerde yoktur böyle bir olay sanmıyorum.. Sen de o yeşilliklere bakım mırıldanıyorsun yavaş yavaşKapat gözlerini kimse görmesinYalnız benim için bak yeşil yeşilGözlerin kimseye ümit vermesinYalnız benim için bak yeşil yeşil
bide mersin ve hatay öyle hakkı abi türkiyede 3 il sadece öyle bizde değerlendirmesini biliyoruz tabi
Ne güzel ne güzel Bu arada Muş'ta da aynen bahsettiğiniz uygulama vardı ben oralardayken Ayrıca, hafta sonu memleketinize misafirliğe geliyorum bilginize Cumartesi Tarsus'da olucaz ailecek hayırlı bir iş için