0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende öyle diyordum, şimdi 110 kiloyum
Buda benden
Maşallah, kardeş benden büyük duruyon ya
Aynenn , Bide zaten ben acaip küçük gösteriyorum , her gören 16 yaşında falan zannediyor. üç ay sonra 19uma bascam deyince şaşırıyorlar.buna bi çare bulacam ama nasılll bide soyadım gibi yüzümde tüh bile yok benim (genetik olarak bizim ailede sakal çıkmıyor)
Erdemim kılda kêramet olsa .... ...Önemli olan beyindeki olgunluk,o yüzden fazla takmıyorum ben
Size bi abi tavsiyesi vereyim o zaman.Bende 17 yasında cok yasıklıydım hiç tevazül edemiycem ama yınede cocuktum.Sizin yaşınızdaki kızlar genellıkle kendınden yasca büyük erkeklerden hoslanır,Yani 1-0 zaten yenik oluyorsun.Bide kızlar cok yakısıklı erkeklerden hoslanmazlar.Bakın her taş gibi hatunun yanında bir ayı vardır yani bu yaslarda kız arkadasım yok diye cok takmayın.siz Büyüdükçe kendileri geliyor bide bir kızı etkiliyecem diye arbayla sakın ha sakın hava atmayın kızların nefret ettiği 2. şeydir bende sizin geçtiğiniz yoldan geçtim abilik nasihatimi yapayım gerisi size kalmıs
Hadi ben de foruma uyayım
Mehmet ayıp yaa tığ gibi delikanlı fotoğrafını koyuyorsun tarihi görmesem arılı fotoğraflarından bu yana 3 hafta da nasıl zayıfladın diyecektim yemezler
Vayy vayy Taylan ne zaman büyüdün de öğüt veriyon ben de sana vereyim izninle kızların peşinden koştuğunu hissettirmeyeceksin hissettikleri an işin bitmiş demektir, her zaman kendinizi ağırdan satacaksınız ok
Aydın benimle kiloyla sorunun yok ki O zamanda 75 kiloydum şimdi de 75 kiloyum Fotoğraf bulamayınca bu resmi ekledim
ben de sana vereyim izninle kızların peşinden koştuğunu hissettirmeyeceksin hissettikleri an işin bitmiş demektir, her zaman kendinizi ağırdan satacaksınız
koşup koşup birden bırakmak çok daha etkili duvara çarpmış gibi oluyorlar, önce bi tarafları tavan oluyor, havalarda geziyorlar sonra birden boşlukta kalıp yere çakılıyorlar..eski yerlerine çıkmak için gösterdikleri ilgi görülmeye değer
Vayy vayy Taylan ne zaman büyüdün de öğüt veriyon ben de sana vereyim izninle kızların peşinden koştuğunu hissettirmeyeceksin hissettikleri an işin bitmiş demektir, her zaman kendinizi ağırdan satacaksınız
olsun 3 senede hiçmi değişiklik yok yime bizi üstadım