Gönderen Konu: 2005 corolla terra arka koltuğu yatırmayı bir türlü başaramadım  (Okunma sayısı 9674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2016 Toyota Corolla 1.33 Life Cool
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
2005 corolla terra arka koltuğu yatırmayı bir türlü başaramadım lütfen yardım, kılıf almayı düşünüyorum fakat arka koltukta herhangibir düğme veya benzeri bişiy yok.Linealar da koltuğun yatmadığını biliyorum acaba aynı durum terralar içinde mi geçerli ? Bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi ?
Teşekkürler,
2016 Toyota Corolla 1.33 Life Cool

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
sol de yatmıyor. Sırtlık yatıyor ama oturulan bölüm yatmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ben sırtlığı da yatıramıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür edildi
Linea'da sırtlık hareketsiz, ama Terra ve Sol'lerde yatıyor. Kafalığın hemen yanındaki çıkıntıyı yukarı doğru çekip koltuğu öne ittiriverin...
2005 Corolla Sedan Terra A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Linea'da sırtlık hareketsiz, ama Terra ve Sol'lerde yatıyor. Kafalığın hemen yanındaki çıkıntıyı yukarı doğru çekip koltuğu öne ittiriverin...

yanıt için teşekkürler ama kafalığın sağında veya solunda hiçbir çıkıntı yok,kafalığı çıkardım ve kafalığın takıldığı düğmeli olan çıkıntıyı hiç hareket ettiremiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
savaş abi doğru diyor kafalığın yanında pim gibi bişey var hatta çekince alttan kırmızı renk çıkıo işlem tamam diyor :)
oturduğu yeri kaldırmak içinde altta ufacık siyah bi ip var onu çekip yukarı doğru kaldırıosun tamamdır ben hergün mal yüklüorum bu şekilde size kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı

2005 corolla terra arka koltuğu yatırmayı bir türlü başaramadım lütfen yardım, kılıf almayı düşünüyorum fakat arka koltukta herhangibir düğme veya benzeri bişiy yok.Linealar da koltuğun yatmadığını biliyorum acaba aynı durum terralar içinde mi geçerli ? Bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi ?
Teşekkürler,
1,6'larda arka koltuk 3/1 oranda yatıyor. 1,4 terra modellerinde arka koltuk katlama olayı yok. ben de denedim sadece yerinden çıkarabildim :) ama katlanmıyor. benim arac 1,4 2006 terra .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Bende kenarlarda bir dügme var  koltuk başlarının yanında ona bastıgınızda hemen yatmaya  hazır beklıyor zaten.. |-\ -_-
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için, ama mehmet beyin yazdığı sıkıntı var herhalde bende, benim aracım 1.4 terra ve arka koltuk katlanmıyormuş şimdi 2005 katoloğundan da teyit ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bende kenarlarda bir dügme var  koltuk başlarının yanında ona bastıgınızda hemen yatmaya  hazır beklıyor zaten.. |-\ -_-
sizin arabanız ne  acaba terra 1.4 olabilirmi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Bende kenarlarda bir dügme var  koltuk başlarının yanında ona bastıgınızda hemen yatmaya  hazır beklıyor zaten.. |-\ -_-

bendekide o şekilde,çok pratik oluyor, bu arada her model farklı yatıyor sanırım.

necdet bey; tuncay beyin aracı imzada yazıyor 2004 1,6 sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Anladığım kadari ile 1,4 lerde koltuk yatırma yok.1,6 lardada Hblerdeki gibi düğme değil yukarı dogru çekilen bir düzenek var..Koltugunuz yatıyorsa o düzenegi görmemeniz imkansız.Koltuk başlıklarının hemen yanında..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Anladığım kadari ile 1,4 lerde koltuk yatırma yok.1,6 lardada Hblerdeki gibi düğme değil yukarı dogru çekilen bir düzenek var..Koltugunuz yatıyorsa o düzenegi görmemeniz imkansız.Koltuk başlıklarının hemen yanında..

Malesef öyle bir düzenek bulunmuyor.Hatta bu akşam fotografını çekip koyacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
Necdet bey ozaman aracınızda katlanabilir koltuk bulunmuyor.Ama Neden koymamışlar merak ediyorum.Çok maliyetli bir özellik olsa gerek.1,6 corolla ların terra sport sol donanımlarında mevcut.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yahu ne kadar garip bir durum.Arabaya bir sürü para verip satın al, arka koltuğu katlanmasın.1.6  larda var da 1.4 lerde neden yok bunuda anlamış değilim.Kılıfı takarken bayağı zorlanacağız anlaşılan,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Yahu ne kadar garip bir durum.Arabaya bir sürü para verip satın al, arka koltuğu katlanmasın.1.6  larda var da 1.4 lerde neden yok bunuda anlamış değilim.Kılıfı takarken bayağı zorlanacağız anlaşılan,
diğer konularda da bayağı tartışıldı bu durum. toyota dizel motorlara ve küçük benzinli motorlara üvey evlat muamelesi yapıyor... :(
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
benim aracım dizel  ama dijital klima hariç hemen hemen her özellik var :)