0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen ondandı adını hatırlayamamıştım, silikon hem mat olur hemde ısıya gelmez fazla fırından çıkınca sütlaç gibi olur
Evet Eyüp bey silikonuda çakmak falan yardımıyla ısıtıyorlarmıs bol bol deneyen yapan olmuş
Paylaşım süper eline sağlık berkay kardeşimSilikon çakmakla ısıtılınca kararır diye biliyorum ben ? bencede mat durur hem...
Bizim burda Perdeciler çarşısı var gelsin kesin bulur ne yalan sölim bende yapmayi düşünüyom
evde angel yaptık ama onu farın içine takması mesele. kimseye açtırmam farımı. en güzeli burada duyduğum bir fikir, orjinalini sök sakla, yan sanayiden alınan farları aç veya açtır, iyi olmazsa için daha az sızlar bari...
ben bunu far olarak değil de bambaşka bir plan olarak düşünmüştüm o jaluzi çubuğunu angel eye gibi çizip çizip stop içine takmak, uçlardan da power led ile aydınlatmak...konusunu da açtım, muhabbetini de yaptık ama bir cesaret edemedim..başlamadığım bir proje olarak kaldı öyle tarihte
abi süper fikir be simsiyah taban olcak stoplar üstüne dediğin uygulama yapılacak kapalıyken siyak üzrtinde şefaf hortum gibi görüncek aktifleştiğinde her bir şeffaf çubuktan farklı renkde sinyalizasyon ve ikaz lambalarını ( fren,sinyan,geri v.s ) barındırcak harika bi proje bence
amerikan stop içine düşünüyordum kardeşim ya...simsiyah stop sevmiyorum hiç..ama dediğin gibi onda daha güzel görünür