0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rutüşda çok kötü durmuyor mu sızce çok kararsız kaldım sinir bir şey araban var ama boyatamıyorsun şaka gibi
tampon zaten babası belli olmayan evlat o boyansın bişey olmaz
boyamadan kapanıyordu onlar ben arabayı komple boyatalı 2 ay olmadı ama 4-5 yerde izler var havalar müsait olduğu zaman dediğim yöntemle kapatcam...kısaca anlatmak gerekirse izlerin olduğu yere sulu boya fırçası ile boyayı bolca ama taşmicak şekilde doldurmak gerek aradan 2-3 gün geçip o boya iyice kuruduğu zaman 3000lik zımpara ile dikkatlice zımpalayıp fazlalığı alıyoruz daha sonra yoğun çizik gideri ile polisaj yapıp en sonda cila yaptık mı orjinali kadar oluyor bu dediğim yöntem alındır ve denenmiş(benim tarafımdan olmasada fotolarını gördüğüm için sölüyorum) yada bi site vardı oraya boya kodunu yazıp sipariş veriyosun onlar bi boya ve ilacını veriyor uygulamayı nasıl yapcağını tarif eden klavuzuda veriyor ona göre uyguluyorsun gibi 2 yöntem buldum....bu izler benimde canımı çok sıktı bu işlemi yaptıktan sonra aynı renk kaplatcam kaputu araç girdirmecilerde başka türlü olmicak yoksa...
taş izleri içinformül burda yüzde yüz kesin sonuc veriraracınızın boyasından rötüş için hazırlatın ama rötüşü servise yaptırmayın baştan savma bişeyler yaparrötüşü kürdan yada kulak cubugu ile taş izi olan bölgeye nokta nokta sürüyoruz ama sürdügümüz yer birazcık kabarcık olustursun yani kaportaya göre daha yüksek çıkıntı yapsınkuruma işlemi çok önemli su yagmur degmesin bi kaç gün geçsin bi kaç farklı grit zımpara ile 1000-2000-3000 gibi yavas yavas o bölgeye uyguluyoruzsonra agır pasta sonra ince pasta arac ilk aldıgnız gibi çıkar ortayabende bu tekniği ingilteredeki detailing çılgınlarından gördüm denedik çok güzel sonuc verdi bu yöntem derin çiziklerdee işe yarıyor.