0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Berkancım orjinal tesisata sakın masraf yapma , anfi ve mid takımı bile alsan alıcağın ses temiz ve net olmaz, orjinal teyibin sesi berbat. ben sırf bu nednle 3 kere tesisat değiştirdim,1. tesisatımda orjinal teyip + sony X-Plod serisi anfi ve Kenwood 30cm bas vardı tırt hiçbir verim alamadım2. tesisatımda orjinal teyip + sony X-Plod serisi anfi ve Kenwood 30cm bas + Edison Anfi + 1 takım 16cm bid bas vardı yine sonuç tırtçünkü orjinal teyibin ses çıkışı berbat,3. ve hala kullandığım tesisatta iseAlpine 9847R ana ünitePhonocar 5 Kanal Anfi 4 kanal komponenler için 1 kanalda Subwoofer içinPhonocar 30CM 600Wat RMS (1200 wat) subwoofer Phonocar 16CM Mid bas takımı (Ön kapılarda)2 Takım Phonocar Tweeter (yan ayna üçgenlerinde ve ön cam direklerinde toplam 4 adet)1 takım 3 yollu Osawa hoperlör takımı 16cm arka kapılardaşimdi gel bi sesi dinle derim sana
Hadi hepsi iyi güzel de osawa ne abicim ya Söyleme bari Ben Pioneer Hastasıyım.. ts-6985 olacak tss20 olacak sonra sarkı dinleyeceksin... Ve kaset calar keh-8600+cd changeriyle offf off
Berkancım orjinal tesisata sakın masraf yapma , anfi ve mid takımı bile alsan alıcağın ses temiz ve net olmaz, orjinal teyibin sesi berbat. ben sırf bu nednle 3 kere tesisat değiştirdim,1. tesisatımda orjinal teyip + sony X-Plod serisi anfi ve Kenwood 30cm bas vardı tırt hiçbir verim alamadım2. tesisatımda orjinal teyip + sony X-Plod serisi anfi ve Kenwood 30cm bas + Edison Anfi + 1 takım 16cm bid bas vardı yine sonuç tırtçünkü orjinal teyibin ses çıkışı berbat,3. ve hala kullandığım tesisatta iseAlpine 9847R ana ünitePhonocar 5 Kanal Anfi (4X 80 Watt RMS + 1 X 300Watt RMS) 4 kanal komponenler için 1 kanalda Subwoofer içinPhonocar 30CM 600Watt RMS (1200 wat) subwoofer Phonocar 16CM Mid bas takımı (Ön kapılarda)2 Takım Phonocar Tweeter (yan ayna üçgenlerinde ve ön cam direklerinde toplam 4 adet)1 takım 3 yollu Osawa hoperlör takımı 16cm arka kapılardaşimdi gel bi sesi dinle derim sana
Berkancım orjinal tesisata sakın masraf yapma , anfi ve mid takımı bile alsan alıcağın ses temiz ve net olmaz, orjinal teyibin sesi berbat. ben sırf bu nednle 3 kere tesisat değiştirdim,
abi orjinal teyp kalsın hadi ona bir şey demeyelim yoksa ben de mehmet gibi düşünüyorum ancak amfi şart be..ufak bir amfi al at koltuğun altına, öne bir takım arkaya bir takım da komponent ayarla..en temizinden dinle müziğini