Gönderen Konu: Alkış Vermek İstedikleriniz.  (Okunma sayısı 1190 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Alkış Vermek İstedikleriniz.
« : Nisan 08, 2010, 16:38:25 »
  Selam.
 Çeşitli paylaşımlar sonucunda, kendi fikirlerimize göre de aramızda birbirimize + alkış veriyoruz. (ya da vermiyoruz :) ). Peki + alkış vermek için bir liste yapsanız, bu listede kimler ve hangi sebeplerden olur. Bu listeye göre de bir anket hazırlayabiliriz ve anketde seçilen arkadaşlara belli oranda + lar verebiliriz bence. Sizce?  :alkis:

Toyota Club Türkiye

Alkış Vermek İstedikleriniz.
« : Nisan 08, 2010, 16:38:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Alkış Vermek İstedikleriniz.
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2010, 16:45:52 »
bilgi paylaşımına ama her paylaşıma değil, gerçekden faydalı paylaşıma...

kişilerin birçok şey yazacaklarından eminim ama her kişinin tek tek bir şey söylemesi daha doğru olacaktır diye düşünüyorum ve kendince  bence en önemlisini yazmalı...

yeni güncelleme;

genel itibariyle benim gibi herkesin araçdan anlamaması,açılan konudan anlaması yada yorum yazma zorunluluğu gibi bir durumları yok, genel olarak bi çok insan güzel şeyler yorumluyor vu bu anlamda
ahmet egesoy beyin yorumlarını ve olaylara bakışını güzel buluyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2010, 16:46:15 »
1-) Hakan abi utanmasam senin her mesajını alkışlarım :) Bilgi fışkırıyor maşallah :D
2-) Hakkı Saygılı (Hakkı Reis) Özellikle üyelerle ilişkisi çok farklı, sanki yönetici değil sıradan üye :D
3-) Mesut Akın : Mesut Abinin kendine has değişik güzel yorumları var, okumaktan zevk alıyorum.
4-) Ahmet Özkök, Ahmet Abi'de boş değil baya bilgili, güzel fikirler çıkarabiliyor.
5-) Mehmet Kan, Mehmet abi'yi gerçekten çok acaip takdir ediyorum, foruma üye olduktan sonra çok acaip bir süre zarfı içinde parladı.Sanki hızlanma şeridinden otobana girer gibi.
6-) Erhan Barman, Erhan abinin de kendine has değişik yorumları var.Onun yazdıklarını da okumaktan zevk alıyorum, bazen canım sıkıldıkça son gönderdiği mesajlara bile bakıyorum :D

Hatırladıkça düzeltip, doldurcam burayı. :D

Baya bi imla hatası var, eve gidince düzelteceğim. :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2010, 16:47:12 »
Hakan Öztürk:
- Hem sosyal hem de mekanik konulardaki çok faydalı paylaşımları için
- Sakin ve yatıştırıcı yaklaşımları için
- Dostluğa ve samimiyete verdiği önem için
- Bu başlığı açtığı için

Akıma geldikçe ve zamanım oldukça listeyi güncelleyeceğim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2010, 17:06:40 »
Hakan Abi'nin bazı yorumlarını görünce sarılasım geliyo adama :D O derece samimi geliyo :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2010, 17:10:31 »
sarılasım geliyo adama :D
Adam dediğin kişi senden 11 yaş büyük.
Terbiyesiz  >:(

:D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2010, 17:12:36 »
 :lol:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • €ng`n
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2010, 17:12:53 »
Kendi kendimizi alkışlayabilelim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2010, 17:36:21 »
 :lol: @ 'Ahmet Abi'de boş değil'

Sagol Alperen :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2010, 19:09:35 »
Hakkı Abi'yi de unutmamak lazım. O da forumun babacan abilerinden :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2010, 20:28:03 »

3-) Mesut Akın : Mesut Abinin kendine has değişik güzel yorumları var, okumaktan zevk alıyorum.

Teşekkür ederim Alperen :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 08, 2010, 21:09:12 »
ahmet abilerim (egesoy ve özkök) mehmet kan abim, hakan abim..çok değerli yorumları var çok şey öğrendim onlardan, aklıma gelmişken vereyim bari :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 08, 2010, 21:39:47 »
Bu forumda muhabbetim olan herkese + alkış vermek isterdim. Neden vermek isterdim?
O kadar çok zaman geçti ki ALKIŞ YETKİM ELİMDEN ALINALI, bu zaman zarfında alkışı hakeden arkadaşlarımıza karşı ne yazıkki ben hep mahçup konuma düştüm. Hatta sırf bu yüzden 3 ay boyunca hiç foruma girmediğimide iyi hatırlarsınız.
Onun için herkese + alkış vermek istiyorum, Alkış yetkimi ona - alkış verdim diye elimden alan Alper Abime'de - alkış vermek istiyorum.

Ya Alper Abi gözünü seveyim şu konuya bi el at, yeter bei ne kadar cezalandırdığın yahu bir senedir kimseyi alkışlayamıyorum "Alper abi duy sesimiii anlamıyor çaresizliimiii alper abi yetiş alper abiiii" :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2010, 02:49:59 »
Ben kişi ismi yazmayım yoksa okumakla bitmez :D

ama forum içerinde düzeni bozmayan herkese, hoş sohbet içinde bir şeyler paylaştığım kişilerin hepsine, yeni üyelerimize yardımcı olan herkese ve en önemlisi buluşmalara katılan herkese alkış vermek isterim ama muhabbetten dolayı alkış veremiyorum bir kere verdim - yi aldım töbe bir daha muhabbetten dolayı + alkış verirmi wonder :D

ancak değinmek istediğim bir nokta var bu konu hakkında çoğu üyemiz + veya - alkış hakkını kullanmıyor :alkis: yapıp geçiliyor madem smile olarak alkışı hak ettiğini düşünüyorsun o kişinin + alkış verme yetkini kullanarak minnetinin kalıcılığnı ifade edersin ( ben hala bazen bakıyorum kim neden + vermiş kim neden - vermiş diye nerde hatam olmuş nerde iyi yapmışım kendimi yargılaya biliyorum böylece ) , ben bu alkış konusunu üyelerimizin biraz daha benimsemesini istiyorum :)

Elimde olsa bu forumdaki herkese bizimle birlikde oldukları için helalinden bir alkış vermek isterim...  :alkis:
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 09, 2010, 07:56:45 »
  Özellikle forum kurallarına inatla uymayan yeni üyeler olabiliyor. Açıkçası bunlar bende rahatsızlık uyandırıyor. Tabi kimisi hatasını farkedip hemen düzeltiyor ve yapıcı davranabiliyor. Ancak kimisi inatla büyük harfle yazıyor, ya da önerileri dikkate almıyor. Birde, gelip başka yorumlara sataşanlar oluyor. Onlarda beni rahatsız ediyor. Herkesin görüşü farklı olabilir, önemli olan hepimiz için en iyisi, birimiz ya da birkaçımız için değil.

Burada paylaşımda bulunan herkes bence güzel alkışları hakediyor. Ne güzel ki bir arkadaşımızın bir sorununu halledebiliyoruz. Birimizin aklına gelmeyeni, diğeri görüyor ve bu işede yarayabiliyor. Heleki bazen anlamlı öneri, tavsiyelerde bulunuluyor ki (ör: emniyet kemeri) bu gerçekten insanı duygulandırıyor. Doğruyu, güzeli göstermek, doğruyu, güzeli yapan çok kişinin olduğunu kanıtlamak, doğru ve güzeli yapmak isteyenlere de itici bir güç oluyor bence.

Benim hakkımda da olumlu düşüncelere sahip olmuş olan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum, ne mutlu bizlere ki bu ortamı hep beraber sağlayabildik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 09, 2010, 14:25:10 »
forumda benim herhangi bir katkım ve yardımım bulunamayacağından ötürü alkış kısmına çok takılmıyorum (haddim değil).....

ama birgün şöyle birşey oldu..... bir bölümde yazarların tümüne alkış vermek istedim fakat süre kısıtlaması geldi ben de o süreyi bekleyip tek tek alkış vermediklerimi tespit edip alkış veremeyeceğim için vazgeçtim....

kimlere alkış?????

elbette tüm üyelere.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 09, 2010, 16:34:40 »
Mehmet Kan, Mehmet abi'yi gerçekten çok acaip takdir ediyorum, foruma üye olduktan sonra çok acaip bir süre zarfı içinde parladı.Sanki hızlanma şeridinden otobana girer gibi.

Teşekkür ederim Alperen. Ben başlar başlamaz en sol şeridi kapatmıştım ama bu yakıştırman da çok güzeldi.

ahmet abilerim (egesoy ve özkök) mehmet kan abim, hakan abim..çok değerli yorumları var çok şey öğrendim onlardan, aklıma gelmişken vereyim bari :)

Teşekkür ederim Türkay. Sadece sen bizlerden değil, bizde sizlerden çok şey alıyoruz. Paylaşım sadece birşeyler almak ya da birşeyler vermek değildir. Bu ikisinin birlikte olduğu durumdur.

İşte benim de bu forumda (zaten başka bir yere de üye değilim :) ) en çok sevdiğim şey bu. Buranın müdavimleri benim için gerçek anlamda ikinci bir aile. Ben bu ailenin tüm fertlerini bu bağlamda tebrik ediyorum.

Hakan abinin bahsettiği anlamda bir liste yapıp, alkış verme gibi bir düşüncem olmadı ama bir arkadaşımız bende güzel bir izlenim bıraktıkça (bazen şaka anlayışı, bazen sohbeti, bazen bilgisi, bazen yardımseverliği vs ) ben direk olarak alkış veriyorum. Beklemeye alacak kadar düşünmediğim için, böyle bir liste yapmama gerek kalmıyor :)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 09, 2010, 21:14:26 »
  Bilgisi benden fazla olan ve bunu her fırsatta mütevazice ve samimiyetle paylaşan herkesi alkışlarım. Bu siteden gerçekten çok şey öğreniyorum araçlar hakkında, ilgili olmam da öğrenme kapasitemi artırıyor haliyle. O yüzden burdan öğrendiğim her sorunun, her parçanın, her mekanizmanın büyük önemi var benim açımdan. Tabula rasa kavramı kesinlikle benim buradaki gelişim sürecime uyuyor :)
  Bilgi paylaşımı dışında, dostluk ve fikir bakımından ilgisini eksik etmeyen herkesi de alkışlarım tabii :) Sizin sayenizde müptelası oldum buranın.

Bu arada asıl alkışı kendime veriyorum, bu siteyi bulduğum için :-[
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality