0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun çok üzüldüm valla samimi olarak söylüyorum, kendi arabama olmuş gibi oldu Bide yeni araba olunca, pasta cila halleder inş. komple pasta attırmayın gerek yok bence kaç yaşında araba, boyasını verniğini inceltmekten başka faydası olmaz komple pastanın, sadece cila olabilir ama...Bununla geçmiş olsun gelen mala gelsin artık...
Açıkçası kötü duruyor, nazarlık çiziği var zaten o sürtüğün hallolması lazım...
evet hakan bey maalesef dediğiniz gibi.tüm mesele insanın vicdanında aslında.hasar verilen aracın sahibi belki ne zorluklarla aldı.kaçıp gitmektense böyle olduğunda inanın karşıdaki insanda ''olur böyle şeyler önemli değil''diyebiliyor.
Yani eğer matlaşmalar yada zamanla oluşan kireç lekesi, is, kurum varsa düşünülebilir...
sürtük mü türkçeyi seviyorum
Hiçbiri yok bunların =/ aslında alışmaya başladım ben ya Kullanalım bakalım böyle biraz. Kim farkedecek diye merak ediyordum bende Yazarken özellikle başka bir kelime aramadım. Aferin Bizden bir süt mısırlı cheetos hüplet kazandınızzz kıh kıh
bizim orda bir laf var keçisi olanın ayağı kırılırgeçmiş olsun
Tabii ben aceleci bacı olduğum için burada sordum hemen, oysa ki babama sorsam muhtemelen sizin söylediğinizi söyleyecekti. Aracın kaskosu var hatta babam muhasebeciliğin yanında aksigortanın da acentası
Bak gördünmü..boşunamı diyoruz baba sözü dinle diye
Ahh Kemal Bey ne zaman vazgeçeceksiniz acaba?