Gönderen Konu: Park halindeki arabaya sürtmek?!  (Okunma sayısı 12049 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: Park halindeki arabaya sürtmek?!
« Yanıtla #40 : Nisan 09, 2010, 20:27:21 »
Geçmiş olsun çok üzüldüm valla samimi olarak söylüyorum, kendi arabama olmuş gibi oldu :( Bide yeni araba olunca, pasta cila halleder inş. komple pasta attırmayın gerek yok bence kaç yaşında araba, boyasını verniğini inceltmekten başka faydası olmaz komple pastanın, sadece cila olabilir ama...Bununla geçmiş olsun gelen mala gelsin artık...

Çok teşekkür ederim de açıklama yapmanıza bile lüzum yok aslında, bu sitenin samimiyetine gerçekten inanıyorum dolayısıyla üyelerine de... :) araç 2.el 08 model dolayısıyla fena da olmaz hani pasta.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 09, 2010, 20:27:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 09, 2010, 20:31:39 »
Yani eğer matlaşmalar yada zamanla oluşan kireç lekesi, is, kurum varsa düşünülebilir...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 09, 2010, 20:43:31 »

Açıkçası kötü duruyor, nazarlık çiziği var zaten o sürtüğün hallolması lazım...
sürtük mü :) :) türkçeyi seviyorum :)
evet hakan bey maalesef dediğiniz gibi.tüm mesele insanın vicdanında aslında.hasar verilen aracın sahibi belki ne zorluklarla aldı.kaçıp gitmektense böyle olduğunda inanın karşıdaki insanda ''olur böyle şeyler önemli değil''diyebiliyor.
deniyor zaten ya..benim başıma geldi geçtiğimiz yaz, izmir agoranın otoparkında ben daha arabadan yeni inmişken siyah bir doblo dayadı arka çamurluğuma sürte sürte ilerlerdi.. iğrenç bir göçük, tamamen çizilmiş bir sol arka çamurluk..fakat o çok korkmuş kadın sürücüyü görünce bir şey demedim..olur böyle dedim geçti..hala durur arabamda, yaptırmadım..çünkü bütün çamurluğun boyanması gerekiyor ciddi büyük..ezildi falan..rötuş yaptım hakkımı da helal ettim..ama kadını görmeseydim o korkusunu o pişmanlığını çoook küfür duyardı benden..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Nisan 09, 2010, 20:50:44 »
Yani eğer matlaşmalar yada zamanla oluşan kireç lekesi, is, kurum varsa düşünülebilir...

Hiçbiri yok bunların =/ aslında alışmaya başladım ben ya :) Kullanalım bakalım böyle biraz.

sürtük mü :) :) türkçeyi seviyorum :)
Kim farkedecek diye merak ediyordum bende :D Yazarken özellikle başka bir kelime aramadım. Aferin :D Bizden bir süt mısırlı cheetos hüplet kazandınızzz kıh kıh :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #44 : Nisan 09, 2010, 20:58:09 »
Hiçbiri yok bunların =/ aslında alışmaya başladım ben ya :) Kullanalım bakalım böyle biraz.

Kim farkedecek diye merak ediyordum bende :D Yazarken özellikle başka bir kelime aramadım. Aferin :D Bizden bir süt mısırlı cheetos hüplet kazandınızzz kıh kıh :D

aslında pasta yaptır gitsin ya, daha önce yapılmadıysa öyle çok da inceltmez, sıfır gibi olur araban :D bakar durursun :P

süt mısırlı cheetos süper gitti ya..hediyemi almak için istanbula kadar gelmem gerekiyor sanırım :D arkadaş var orda tatilde, versen ona pazar getirsin bana :D ya da daha iyisini buldum benim yerime devir gitsin, ama üstüne tatlı niyetine ülker golden bol antep fıstıklı çuku ye :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #45 : Nisan 09, 2010, 20:58:29 »
bizim orda bir laf var keçisi olanın ayağı kırılır
geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • screw you guys,i am going home!
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 10, 2010, 02:04:57 »
bizim orda bir laf var keçisi olanın ayağı kırılır
geçmiş olsun

:) çok güzel lafmış :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 10, 2010, 03:04:25 »
Tabii ben aceleci bacı olduğum için burada sordum hemen, oysa ki babama sorsam muhtemelen sizin söylediğinizi söyleyecekti. Aracın kaskosu var hatta babam muhasebeciliğin yanında aksigortanın da acentası :)

Bak gördünmü..boşunamı diyoruz baba sözü dinle diye :P

şaka bir yana geçmiş olsun , ama sıkma canını , bu tür ufak tefekler kaçınılmazdır, insan zamanla alışıyor, benim önerim autoking te o kısmı boyatman, İzmirdeki auto king bu konuda çok iyi, belki senin farkedemediğin çökme falan varsa onlar özel aletlerle çekiç kullanmadan düzeltiyorlar, lokal boya konusundada çok iyiler, kaskonun mini onarımı yoksa bile bu tür bir onarım indirimi etkilemez heralde, tekrar geçmiş olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Nisan 10, 2010, 20:24:36 »
Bak gördünmü..boşunamı diyoruz baba sözü dinle diye :P

Ahh Kemal Bey ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Nisan 10, 2010, 22:27:48 »
Ahh Kemal Bey ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? :D
yok öyle bir dünya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti