0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonuçta böyle bir şey olduğunu sizden öğrendim ilk olarak Zühtü bey teşekkürler Rahatladım, duyunca Çağatay'da rahatlayacaktır eminim Taylan'a kalsa ohooo
Nagihan Allah beterinden saklasın. 1 ay önce falan apartmanın park yerinde adamın biri benim yanıma park etmiş aracını yıkıyordu. bende yukarıdan bakıyorum o sıra, diyorum kendi kendime bu adam kapıları açıp kapatırken benim kapıya çarpmasın. öğleden sonra arabamın yanına indim bi baktım amcam ufacıkta olsa işaretini çakmış kapıma. nasıl canım sıkıldı anlatamam hatta adamın arabasına kastedecektim ama olur deyip geçtim. çok kötü durmuyorsa bırak nazarlık kalsın. çünkü özendikçe arabanın başına bir şeyler geliyor.
geçmiş olsun..madem oldu bir telefon numarası bıraksalar.kendimden biliyorum,hafif aynasına sürtmüştüm bir aracın,telefon numaramı yazdım,durumuda kısaca izah eden bir not bıraktım camına.arayan soran olmadı.içime sinmedi.dedim kağıt uçmuştur etmiştir.yoksa ararlardı.tekrar aynı yere gittim.ancak araç yoktu.helalleşmek en güzelidir.hala hayattayken giden 100-150 lira olsun.
Bence doğru bir davranış ve bunun yayılması lazım. İnsanlar Hak yemekden değil de, güya para kaybetmekten korkuyor nedense.
Geçmiş olsun. Sıkma canını, sen sınavlarına çalışmaya devam et
geçmiş olsun nagihancığım.... bende corollamı yeni aldığımda park halindeyken dingilin biri sağ ön farı ve çevresini pörçmüştü... sokağın ortasında bağıra bağıra ağlamıştım.... 155 i aradığımda konuşamıyordum... insan çok üzülüyor biliyorum...
Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin diyelim. Üzülmemek elde değil. Fakat geri dönüşümü olan bir olay olduğu için biraz da sevindirici.