Gönderen Konu: Park halindeki arabaya sürtmek?!  (Okunma sayısı 12048 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Park halindeki arabaya sürtmek?!
« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2010, 19:56:14 »
ben ilk defa kasko yaptırdım oda kredi çektiğimiz için zorunlu olduğundan.babamın arabasıda kaskolu ama hiç bir şey bilmiyoruz sadece aman ındırım bozulmasın az para verelim diye bakıyoruz türk mılletı olarak böleyiz.hem cepten masraf ediyoruz hemde kaskoya dunya para ödüyoruz :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2010, 19:56:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2010, 19:56:38 »
Sonuçta böyle bir şey olduğunu sizden öğrendim ilk olarak Zühtü bey teşekkürler :) Rahatladım, duyunca Çağatay'da rahatlayacaktır eminim :-[ Taylan'a kalsa ohooo :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #22 : Nisan 07, 2010, 19:58:03 »
Geçmiş olsun.
Ne zaman kalabalık bi yerlere aracımı parkettiysem sağımdaki-solumdaki veya önümdeki-arkamdaki aracın plakasını almışımdır.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #23 : Nisan 07, 2010, 20:01:45 »
Sonuçta böyle bir şey olduğunu sizden öğrendim ilk olarak Zühtü bey teşekkürler :) Rahatladım, duyunca Çağatay'da rahatlayacaktır eminim :-[ Taylan'a kalsa ohooo :D

sen yinede benim tavsiyemi göz önüne al ya pasta cila 150 tl'den fazla tutarsa ? yine gitcek paracıklar :D bu riski göze alma babanada aracı cızdıgını söleyip acemi şöför damgası yememıs olursun hem :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Nisan 07, 2010, 20:12:10 »
Babamın olaydan haberi var zaten, durumla karşı karşıya kaldığım anda onu aradım haber verdim. Sonra güvenliklere sordum, şefleri geldi. Doblo yapmış olsaydı şuan burada olmazdı gibi bir açıklama yaptı, kamera kayıtlarına bakıp bir sonuca ulaşırlarsa arayacaklardı babamı. Eve gelmesini bekliyorum işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Nisan 07, 2010, 20:16:22 »
Ne anlayışlı baban var benım basıma gelmıs olsa (zaten cok geldı) direk acemı söför diye 1 ay laf sokardı babam bana :) kıymetını bıl babanın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 07, 2010, 20:24:32 »
Nagihan Allah beterinden saklasın. 1 ay önce falan apartmanın park yerinde adamın biri benim yanıma park etmiş aracını yıkıyordu. bende yukarıdan bakıyorum o sıra, diyorum kendi kendime bu adam kapıları açıp kapatırken benim kapıya çarpmasın. öğleden sonra arabamın yanına indim bi baktım amcam ufacıkta olsa işaretini çakmış kapıma. nasıl canım sıkıldı anlatamam hatta adamın arabasına kastedecektim ama olur deyip geçtim. çok kötü durmuyorsa bırak nazarlık kalsın. çünkü özendikçe arabanın başına bir şeyler geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Nisan 07, 2010, 20:25:51 »
Bu zamana kadar Allah'a şükür bir kazam olmadı sadece 16 yaşlarında daha yeni yeni kullanıyorken girdiğim sokak ters yönmüş ben ne bileyim giriş olmadığını :D neyse karşıdan da 3 tane kocaman araba gelmez mi :D hadi nagi geri geri çık bakalım arabaların çapraz park ettiği sokaktan :D birinin ucuna sürtmüştüm işte kazadan saymıyorum onu =) O araba da annemin paliosuydu düz vites, debriyajı evlere şenlik kırmızı kadifemiz :) Şöförlüğümü bilir babam yani ;) Öğreten o olunca...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Nisan 07, 2010, 20:30:05 »
Nagihan Allah beterinden saklasın. 1 ay önce falan apartmanın park yerinde adamın biri benim yanıma park etmiş aracını yıkıyordu. bende yukarıdan bakıyorum o sıra, diyorum kendi kendime bu adam kapıları açıp kapatırken benim kapıya çarpmasın. öğleden sonra arabamın yanına indim bi baktım amcam ufacıkta olsa işaretini çakmış kapıma. nasıl canım sıkıldı anlatamam hatta adamın arabasına kastedecektim ama olur deyip geçtim. çok kötü durmuyorsa bırak nazarlık kalsın. çünkü özendikçe arabanın başına bir şeyler geliyor.

Açıkçası kötü duruyor, nazarlık çiziği var zaten o sürtüğün hallolması lazım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 07, 2010, 20:33:07 »
kaskonda mini onarım vardır umarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
« Yanıtla #30 : Nisan 08, 2010, 01:44:36 »
üzülme üzülme benim darbesiz arabam park halinde başına gelen şeyler yüzünden boyanmadık parçası kalmadı..daha ben bir sol çamurluğu sürtebildim kendi çabalarımla.
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • screw you guys,i am going home!
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 08, 2010, 02:39:19 »
geçmiş olsun..
madem oldu bir telefon numarası bıraksalar.kendimden biliyorum,hafif aynasına sürtmüştüm bir aracın,telefon numaramı yazdım,durumuda kısaca izah eden bir not bıraktım camına.arayan soran olmadı.içime sinmedi.dedim kağıt uçmuştur etmiştir.yoksa ararlardı.tekrar aynı yere gittim.ancak araç yoktu.

helalleşmek en güzelidir.hala hayattayken giden 100-150 lira olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 08, 2010, 07:07:35 »
Geçmiş olsun. Sıkma canını, sen sınavlarına çalışmaya devam et ;)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 08, 2010, 08:02:44 »
geçmiş olsun..
madem oldu bir telefon numarası bıraksalar.kendimden biliyorum,hafif aynasına sürtmüştüm bir aracın,telefon numaramı yazdım,durumuda kısaca izah eden bir not bıraktım camına.arayan soran olmadı.içime sinmedi.dedim kağıt uçmuştur etmiştir.yoksa ararlardı.tekrar aynı yere gittim.ancak araç yoktu.

Bence doğru bir davranış ve bunun yayılması lazım. İnsanlar Hak yemekden değil de, güya para kaybetmekten korkuyor nedense.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 08, 2010, 09:52:47 »
geçmiş olsun nagihancığım.... bende corollamı yeni aldığımda park halindeyken dingilin biri sağ ön farı ve çevresini pörçmüştü... sokağın ortasında bağıra bağıra ağlamıştım.... 155 i aradığımda konuşamıyordum... insan çok üzülüyor biliyorum...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 08, 2010, 10:47:55 »
  Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin diyelim. Üzülmemek elde değil. Fakat geri dönüşümü olan bir olay olduğu için biraz da sevindirici.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • screw you guys,i am going home!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 08, 2010, 15:56:27 »
Bence doğru bir davranış ve bunun yayılması lazım. İnsanlar Hak yemekden değil de, güya para kaybetmekten korkuyor nedense.

evet hakan bey maalesef dediğiniz gibi.tüm mesele insanın vicdanında aslında.hasar verilen aracın sahibi belki ne zorluklarla aldı.kaçıp gitmektense böyle olduğunda inanın karşıdaki insanda ''olur böyle şeyler önemli değil''diyebiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
« Yanıtla #37 : Nisan 08, 2010, 23:38:27 »
geçmiş olsun..

doğru dedin mehmet hocam.hani sigorta poliçen var eğer bozdurmayayım dersen kuruş bile çıkmaz.kimsenin vebalini yüklenmeye değmez.
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Nisan 09, 2010, 20:08:25 »
geçmiş olsun..

Sizin gibi şöföre can kurban Mehmet bey :) Takdir ettim.

Geçmiş olsun. Sıkma canını, sen sınavlarına çalışmaya devam et ;)

Sınavlar bitti, gerçek hayata geri döndüm bugün... Nazlı öğrencilerin arasına.
geçmiş olsun nagihancığım.... bende corollamı yeni aldığımda park halindeyken dingilin biri sağ ön farı ve çevresini pörçmüştü... sokağın ortasında bağıra bağıra ağlamıştım.... 155 i aradığımda konuşamıyordum... insan çok üzülüyor biliyorum...
Valla Hande ablam hani ciddi bir şey olmadı ama, bütün haftanın üstüne cila oldu resmen. Kötü bir haftaydı ve böyle sonuçlanınca eve geldiğimde sinirimden oturdum ağladım remen.
  Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin diyelim. Üzülmemek elde değil. Fakat geri dönüşümü olan bir olay olduğu için biraz da sevindirici.
Kemal hocam, size ve güzel dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Eksik olmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Nisan 09, 2010, 20:17:26 »
Geçmiş olsun çok üzüldüm valla samimi olarak söylüyorum, kendi arabama olmuş gibi oldu :( Bide yeni araba olunca, pasta cila halleder inş. komple pasta attırmayın gerek yok bence kaç yaşında araba, boyasını verniğini inceltmekten başka faydası olmaz komple pastanın, sadece cila olabilir ama...Bununla geçmiş olsun gelen mala gelsin artık...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]