0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla kardeş gerçekten çok güzel allah nazardan saklasın.....
Yettim ulennnnn sıkar giderim haa Mehmet Kusura bakma yoğunluktan bir kaç gündür sık giremedim ve konuları inceleyemedim af-ola, ama bak saat 00:45 olsa da yazıyorum Dediğin gibi dış görünümde pek fark yok aynalar hariç, konsol ise çok şık ama ekrandan aşağısının yeşil rengi hiç mi hiç gitmemiş uyumsuz ben olsam ilk işim onların rengini beyaz yapmak olurdu. Kazasız Cezasız günlerde kullanmanı dilerim. Hala o spoilerden arıyorum bir paket yapıp kargolasan ne hora geçer Birde dikkatli arkadaşlarım nazarlık haricinde aracın otomatik olduğunu ön park sensörünü ve geri görüşü farketmemişler sanırım
Teşekkür ederimTeşekkür ederim; yoğun olduğunu tahmin etmiştim iç aydınlatmaya baktım ancak ışıklar beyaz, dış çerçevesi çok açık yeşil (fotoğrafta daha koyu görünüyor) ikinci bir seçenek olarak da turuncu olabiliyor, bu nedenle sanırım yeşil yeşil kullanmaya devam edeceğiz Aynalar TRD versiyonuna ait, orjinal aynalarda LED ışık yokAyrıca senden de hiçbir şey kaçmıyor araç tam otomatik 4 ileri vitesli. 2 önde 2 arkada park sensörü ve geri vitese bağlı kamera var (Buna ne gerek var anlamadım; hanım bunu özellikle istedi ama ben kafamı arkaya çevirince plakayı bile okuyabiliyorum )
Mehmet hocam yengeyi taktid ettim.KEndini sağlama almak istemiş.Sensörler,kamera falan
benim tahminimce o ışıkları değiştirebilrsin çünki jazz micra ve bu tarz japonların hepsinde aynı panel var ve hepsinin rengi farklı, turuncu da fena olmaz ama beyaz yada açık mavi olabilir diye düşünüyorum araştırmak lazım.Arkadaki sensör neyse ben bile alıştım da öndeki tuhaf zaten aracın önü kısa ekran olunca kamerada olmazsa olmazdı yenge işi biliyor.bu arada tam otomatik cvt yani 4 ileri eskide kalmış bir şanzımanı hala algılayamadım
Işıklandırma için bir ara vaktim olunca bakabilirim. Bence buz mavisi varsa çok hoş olurSuper ECT ile desteklenmiş 4 ileri hızlı otomatik vites bence bu araba için fazlasıyla yeterli
O anlamda demedim yıl 2010 olmuş millet 6-7ileri derken 4 tuhaf kaçıyor anlamında dedim,Bence de buz mavi güzel olur bakmışken birde spoiler bak bana kargo etmen yeterli