0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Reklamı izledikten sonra,telefon direğinde asılı duran kuşlarıda izledim çok komik videolar varmış
Aydin Donuk bu konuyu gordu mu acaba?
Civciv için bile alınır, hayırlı olsun Mehmet abi iyi günlerde kazasız belasız...
Teşekkür ederimDiyesin geldiyse çekinmeden söyleyebilirsin TeşekkürlerBen teşekkür ederim Ümit :)Bir de utanmadan diyor ki; "üstüne para vermeden, kafa kafaya değiştirdiler" üzerinde orjinal TRD yaylar vardı Tampon eklentileri için ben burada bir yığın yaygara kopardım, "arabayı alalı ne kadar oldu hala eklentiler gelmedi" diye, onları da iptal etmiş. Bir daha yeni araba alırsam, en az bir yıl Tayvan dışına çıkmayacağım Yorumun için teşekkür ederim, ayrıca buna şükür Mesut, bu sayede camry'yi hanımın elinden kurtardık :Dİkinci resmi sana veriyorum o zaman TeşekkürlerTeşekkür ederim
işin ucunda Camry varsa varsın olan biten yarise olsun
Ön konsoldaki analog göstergeler aşırı tatlı bence baktıkça ibreyi yükseltesi gelir insanın vallahi Arka sol taraftaki nazarlıkta cabası .. Allah kaza bela vermesin..
abi sen konuyu ne zaman açmışsın ben yeni gördüm. göstergeler müthiş. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. nazarlıkta unutulmamış
herkes gördü bir tek aydın donuk görmedi zaten konuyu.....
Aydın,Donuk bir durumda olabilir.Hemen bir tel açıp durumunu kontrol ediyorum...Arayamıyorum çünkü tel numarası serviste tamir olmayı bekleyen telefonumda