selam arkadaşlar. otomobilimiz için gerekli olan yedek parçalar ve sarf malzemelerini (yağ, buji, antifiriz vs.) nerelerden tedarik ediyoruz? sanayide ve internette bir çok seçenek var. sizce en güvenilir yer neresi? tecrübelerimizi birleştirelim..
Toyota için yağ, buji, antifiriz vs... değişimi gerekmez. Eğer gerekiyorsa ben arabamdan soğurum

Saydığınız şeyler için satılan yerden ziyade markalara dikkat etmenizi öneririm

Uygun fiyatlı yer soruyorsanız onu bilmiyorum (Aslında biliyorum da onlar için sen buraya gelmezsin)

@ 'Toyota için yağ, buji, antifiriz vs... değişimi gerekmez. Eğer gerekiyorsa ben arabamdan soğurum.'
Buji vs gibi agir olmayan parcalari internetten siparis ediyorum. Yag, antifriz gibi malzemeleri de nerede indirim varsa oradan (magazalar) aliyorum.
selam arkadaşlar. otomobilimiz için gerekli olan yedek parçalar ve sarf malzemelerini (yağ, buji, antifiriz vs.) nerelerden tedarik ediyoruz? sanayide ve internette bir çok seçenek var. sizce en güvenilir yer neresi? tecrübelerimizi birleştirelim..
hava filtresi yağ filtresi buji vs küçük parçalar için istanbul anadolu yakasında yedpa yı öneririm
yağ antifiriz vs içinse carrefour
ben artık biraz arastırıp toyota servislerinde ne hangi marka kullanılıyor öğrenip otostart.com dan alıyorum
burada kimseye guvenmıyorum acıkcası . . .
Debiyaj seti ASCO AISIN : İlkerler otomotiv 0.212.613 92 00
Amortisör KYB : Adak otomotiv 0.212 632 10 04
ya ahmet hocam , mehmet hemşerim.sizde arabadan soğumak için bahane arıyorsunuz...

yağ değişimine gerek olmayan araba mı icat ettiler...

ben de benzine ihtiyaç duydukça arabadan soğurum o zaman.... al sana soğuma sebebi.....
Önemli parçaları gerek olduğunda servislerden, öbür parçalarıda sanayi sitesinden yada internetten. Meslea yağ filtresi, orjinal servisten, yağı, polen filtresini sanayiden yada netten.