Gönderen Konu: öldüm gülmekten  (Okunma sayısı 1526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
öldüm gülmekten
« : Nisan 06, 2010, 11:54:36 »
bir sohbet forumunda bir hanım kızımızın başından geçen hikayeyi sizlerle paylaşmak istedim zira biraz forum konseptine uygun bir hikaye ayrıca bu hanım kızımızın tüm yazıları da aynen burda olduğu gibi bir mizah dergisi yazarı tadında... keşke buraya da üye olsa da kırıp geçirse hepimizi... :lol: :lol:

Alıntı
sene : 2000 li yılların başı

mekan : yazlık

girizgah:sempatik insan , çamaşırın dostu lekelerin düşmanı olan buse kişisi olan bendeniz ehliyeti almışım. cebime ucu dışarda kalıp görünecek şekilde koymuşum yıllardır illegal biçimde araklayarak yazlık yollarında fink attıgım aile binegini yasal yollarla sürme hakkına nail olmuşum.
içim böyle kımıl kımıl , janjanlı.. coşuyorum , taşıyorum , yalınayak kırlara dogru depar atasım geliyor falan. ilk günün heyecanıyla anne ben şöför oldum düte binicem diyorum.
annem de korumacı kişiliğiyle "yalnız olmaz meleğim ( burayı abarttım meleğim demez hiç bana :/ kafiye olsun diye yazdım )dur bende geleyim" diyor.

hemen büyük bir forsla sürücü koltuguna yerleşiyorum..annem de co-pilot tadında yanıma tabii ki.
cıkıyoruz karayolları şebekesinin asfaltlama çalışması yaptıgı mıcırlı , cozurtulu yola ( mıcırlı yollar parazit yapan tv gibi ses cıkarır.. o gün bu gün ayar olurum asfalttan gelen o homurtulu sese) açıyoruz camlarımızı , saçlarımız rüzgarla savrulurken anne kişisinin dur-kalk , yavaşla saga cek- parket bakiym taktikli yönergelerini uyguluyoruz.. niyeti araba hakimiyetimi ölçmek , oysa ben hakimiyet kayıtsız şartsız yollarındır diyerek kopmak , gazı köklemek istiyorum. artistik hareketlerle sağa yanaşıyorum bu yüzden falan..içimdeki legalleşmiş trafik canavarını durduramıyorum.

neyse uzatmayalım.. bizim bu 5 dakikada bir dur-kalklı seyahatimiz bir tuhaf reno flaş içine doluşmuş yurdum azmanlarının da dikkatini çekiyor. bir anda bizimle birlikte durup kalkmaya başlıyorlar. bir an önümüzdeyken bir sonraki an yanımızda , önümüzde sürekli tacizkar tavırlarla , laf atıp sataşarak bizimle ugraşmaya başlıyorlar.. annem bana sürekli " sakin ol kızım , plakalarını alır cendermeye veririz. pislikle pislik olunmaz" telkinleri veriyor.

derken tam önümüzde durmuşlarken artistik bir patinajla , üzerimize mıcır meteoru yagmuru püskürterek kalkıyorlar :/
acık olan camlarımızdan içeri doluşuyor bütün o mıcır taneleri.. hatta ben gözüme isabet eden bir tanesiyle bir kaç yıldız savaşları gemisi bile gördüğümü iddia ettim ileriki yıllarda.
bu meteor yagmurundan annemin kulagı da nasipleniyor. can acısıyla mıdır , bünyenin sinire doydugu anın hırsıyla mıdır bilinmez annem " in !!! ben kullanıcam !!!" diyor

öyle bir hışım ve azametle söylüyor ki ben zaten o an sürücü koltugunda buharlaşıyorum korkudan.

bir sonraki an annemin de devler ligi tadında bir patinajla aracı kaldırdıgını görüyorum hayal meyal..
öndeki aracın virajlı ve bir yanı ucurum yolda yardırdıgını , bizim ibrenin 100 ün üstüne çıktıgını arabanın arka koltugunda bir köşeden digerine savrulurken görüyorum göz ucuyla..

meskun mahale girişimiz tamamen rüzgar gibi gecti tadında.

annemin şahin bakışlarından saklandıgını sanan reno flaşlı maganda guruhu marina otoparkına girip sotelenmiş. görünmediklerini ve kurtulduklarını sanarak neşe içinde gülüşüyorlar..

ve fakat annemin el frenini çekip arabanın kçını attırarak otoparka dalışıyla birlikte yüzlerindeki
nur'lu sevinç ışıgı bir anda kül rengine dönüşüyor.

anne , gözleri yuvalarından fırlamış bir biçimde arabanın kapısını koparırcasına açıp "löööeeaaaaayyynnn "diye kükreyerek arabadan inerken , acele içinde arac doluşp camlarını kapatmaya çalışıyorlar.
içlerinden bir kaçının altına ettigine eminim.
zira hepsi koltuklarına sadece göz hizaları camdan görünebilecek kadar gömülmüştü.

annemin orada o gençlere daha başka ne söyledigini yazmaya benim bile terbiyem elvermez.
ettigi o okkalı küfrü alelade bir günde birine etse kan çıkar.
ama öyle bir korkunç görünüyordu ki.. çocuklar "ama teyzeeiiii" diye gittikçe küçülen bir
itiraz sesi cıkarabildiler anca...

işi bitip bana döndüğünde , yine tanıdıgım annem ifadesi yerleşmişti yüzüne.
hiç bir şey olmamış gibi geldi , kapımı açtı beni sürücü koltuguna oturttu , yana geçti
" eveeet şimdi kalkarken ne yapıyorduk bakalım" diyerek sevimli bir yüz ifadesiyle bana baktı...

netice : o gün "lan" diyebilitesi olmayan bir insan olmadıgını gördüm.

kıssa : "bir gün 5 dakkalıgına da olsa herkes lan'baz olacak" buse warhol..
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

öldüm gülmekten
« : Nisan 06, 2010, 11:54:36 »

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 987 kere teşekkür edildi
Ynt: öldüm gülmekten
« Yanıtla #1 : Nisan 06, 2010, 12:00:27 »
 :rofl: :alkis:

Buraya üye olması için ne yapmak gerekiyorsa yapmaya hazırız. hatta bahsedilen araç Toyota değilse forum ismini de değiştirebiliriz :D :P
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 06, 2010, 12:02:34 »
Harika bir hikaye :rofl:

:rofl: :alkis:

Buraya üye olması için ne yapmak gerekiyorsa yapmaya hazırız. hatta bahsedilen araç Toyota değilse forum ismini de değiştirebiliriz :D :P

Ben de tanışmak isterim şahsen :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 06, 2010, 12:32:16 »
senaryo müthiş. dizi film gibi ...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 06, 2010, 12:51:11 »
 Çok güzel yazmış hanım kızımız. Davetimize icabet ederler mi acaba? :D :P
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 06, 2010, 13:21:13 »
bu kız hep böyle zaten... :lol: öldürüyor beni... bu anıyı da forumda ki sözlük bölümünde ki "lan" başlığında yazmış..... :lol:
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 06, 2010, 13:54:47 »
:P iyimiş,teyzenin eline sağlık
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2010, 15:52:00 »
  Peki bir ortamda aynı anda iki bayan durabilecek mi?  :D  :ıslık:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 06, 2010, 15:56:38 »
Paylaşşım için teşekkürler Hande hanım :)

Önemli değil Alper hocam, bizim yöneticilerimiz bile başka markaları tercih ediyor  :ıslık: :P :ıslık:
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 06, 2010, 16:26:42 »
 Peki bir ortamda aynı anda iki bayan durabilecek mi?  :D  :ıslık:

biz onunla zaten aynı ortamdayız.... :) hem ne demek yani siz şimdi bana geçimsiz allahın cezası hırt bayan üye mi demek istiyorsunuz?

Önemli değil Alper hocam, bizim yöneticilerimiz bile başka markaları tercih ediyor  :ıslık: :P :ıslık:

lafı da gediğine koymuş mehmet bey... :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 06, 2010, 16:50:23 »
Anne psikolojisini yansıtan güzel bir hikaye olmuş.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 06, 2010, 17:02:29 »
Süper bir senaryo  :alkis:

edit: meskun mahale girişimiz tamamen rüzgar gibi gecti tadında.

Bende tanışmak istiyorum lan'baz kızla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 06, 2010, 17:35:45 »
  Şimdi çok güzel bir Katlanmış Kulak resmi buldum ama içim el vermedi buraya koymaya.  :D  :ıslık:

Bayanlar genelde birbirleri ile çok çok iyi anlaşamazda. :) Uzun süre beraber olabilen bir bayan müzik grubu bile yok. :)