teybin kodu yoksa çok basit, teyp sigortasını bulun ve bir kaç dakika çıkarın. sağlama alıyım diyorsanız daha uzun süre. sonra yerine takın. teyp kodluysa önce kodu bulun, sonra nasıl açacağınızı öğrenin, ondan sonra dediğim işlemleri yapın.
Aracınızın kullanma kılavuzu varsa orada belki teybi resetlemeyi göstermişlerdir.
Teyp resetlemek ile ilgili bir bölüm yoksa. Takılı sigortaları gösteren şemadan teybin
sigortasını bulun sonra çıkarıp 5-10 dk bekleyin.
Serviste yapmaya çalışırken teybi resetlemeyi denediler mi? yoksa hiçbirşey sökmeden
sadece tuşlar ile ilgili ayarı mı bulmaya çalıştılar.
Aracımın kullanma klavuzu yok, serviste teybi resetlemediler diye tahmin ediyorum, dediğiniz gibi sadece tuşlar ile ayarı bulmaya çalıştılar, şu an görev yaptığım yerde servis yok bir ay sonra Düzce'ye gittiğimde tekrar gösterip teybi resetlemelerini isteyeceğim, kodunun olup olmadığını bilmediğim için kendim denemeye korkuyorum.Kodunun olmadığından emin olursam kendim de yapabilirim diye düşünüyorum.
benim eski arabamda olmuştu.kablosunabakık saplam.yenisini sipariş verdik müşürün düzeldi.
Arabanız sizden soğumuş Atilla bey

Şaka bir yana, sensör veya bağlantısında arıza vardır
Atilla Bey,
Geçtiğimiz cuma günü bende 2003 corolla terra satın aldım ve aynı sorun bende de var. bende işin ilginç yanı derece -29 da oluyor arasıra.
şayet bir çözüm bulursanız ve paylaşırsanız çok sevinirim çünkü çok sinir bozucu hakikaten.
Bu arada bende dijital klima yok dolayısıyla bu kesinlikle dış ısı göstergesi.
Atilla bey yetkili servis çözemediyse daha da yetkili (bilgili,tecrübeli,sorumluluk sahibi) bir servisin sorunu çözmesi Toyota açısından da en etik yöntemdir bence.Kendisi çözemediyse destek almalı,olmadı diyerek bırakmamalı.