0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yardımcı olunuzzzzzz
Kamil bey? Kamil kardeş? eksik profil bilgilerinizi tamamlar kendinizi tanıtırsanız seviniriz.Bu şekilde sorularınıza cevap alabilirsiniz, benzeri mesajları farklı başlıklarda dile getirmek, yeni başlıklar açmak sizi çözüme daha hızlı kavuşturmaz Forumda daha sonra açacağınız başlıklarda ve mesajlarınızda olunuzzzzzzz benzeri kelimeler kullanmayınız, forumu incelediğiniz takdirde beni daha iyi anlayacağınızı umuyorum.
Bütçeniz yeterse zavoli derim fakat sonrasında şiddetle atiker tavsiye ediyorum. Fakat herşeyden önemlisi takan ustanın işçiliği.
evet atiker kullanan arkadaşımın şuan başı büyük belada
saygı duyarım ümit abi.sende olmaz neden zaten Toyota motorları lpg ile uyumludur bunu sokaktan adam bile çevirsen bilir.Toyota'nın sorunsuzluğu artık her kesim tarafından kabul görüyor.atikeride kötüleme maksatında demiyorum ama lpg kitlerinde sorun yaşayanları büyük kısmı ( fazla olmamak kaydı ile! ) atikerden yana şikayetleri oluyor.o yüzden en son atiker tercih ediLmeliye getirdim konuyu.yoksa atikeri aşşalama kötüleme hor görme gibi birşey asla olmaz.beni yanlış anlamayın