0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerçekten çok güzel olmuş, yakışmış. benim de arkalar renkli, önlere en açığından film attırıyım mı diye düşünüyorum ama şu son mesajları okuyunca mideme ağrılar giriyor. yaptırmam heralde...
Çok güzel olmuş Tunç, yakışmış Ben de benim Yaris'in orta direğine folyo çekmeyi düşünüyorum
yalnız tunç kardeş, bişey dikkatimi çekti; senin ya direk boyanmamış veya direğin boyalı halinin fotoğrafı yok. kapı açıldığında sırıtır, bence boyatmadıysan onu da boyat...
gerçekten çok hoş olmuş, hem ben sonradan düşündüm de, satarken sıkıntı olabilir "bu direk niye boyalı, kaza mı var?" diyenler çıkabilir...
Tunç seni tebrik ederim. Aklımda ve hayalimde olan bir işlemi yapmışsın. Ayıptır sorması kaça mal oldu acaba?
Abi benim birtane daha projem var inşallah niyetlendim yapacağım. Seninki gibi kapı direklerini boyadıktan sonra, orjinal marşpiyelinide siyah yapacağım. Bizim tamponların alt kısmıda siyah zaten bilirsin. Çok yakışacağına eminim. Birde M3 çıta dedikleri anatomik spollier'den koyacağım, ama onunda rengi siyah olacak.... Aşığım arabama aşığım. Canım aslında carina yada avensis istiyor ama vazgeçemeyecğim bundan galiba...
Güzel olmuş, güle güle kullan
sonra içişleri bakanı ne der bilemem
Abi içişleri bakanı kıskanır ben baştan söyliyeyim. Arabamı yıkamaya indiğim zaman hemen birşeye bahane edip yüzünü asıyor. Noldu noldu diyorum yok bişey yok bişey, bişey yok diyor. Anlıyorum aslında arabamı kıskandığını ama sıktırıpta diyemiyor, ben senin arabanı kıskanıyorum diye Bu arada, 1 yıl sevgili ( sevgili olduğum zamanda sadece 3 kez görüşebildik o bursada ben ist. ) 1 yıl sözlü, 10 aydırda nişanlı olan birisi olarak sana tek tavsiyem, sakın bu işleri uzatma. Hele aileler işin içine girdiğinde 3 ayı geçirme bile. Siz ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, aileleriniz ne kadar iyi anlaşırsa anlaşsın, ne kadar hoşgörülü olursanız olun, evlilik işini fazla uzatmayın. Hadis-i şerif bile var bunun hakkında söylenmiş "Hayırlı gördüğünüz işleri uzatmayınız" Tunç ALLAH bir yastıkta kocatsın inşallah sevginiz sadakatiniz hep artsın hiç bozulmasın inşallah. Ama benim anamdan emdiğim süt, burnumdan geldi üç sene içerisinde. O kadar diyeyim sana yani gerisini sen anla...
Eski aracımda (öğrencilik yıllarımda) bunları ben yapıyordum. Gazete kaplamak çok yorucu oluyordu.