Gönderen Konu: AE101 Orta direk Boyama  (Okunma sayısı 6105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
AE101 Orta direk Boyama
« : Nisan 05, 2010, 10:25:35 »
Selam  Arkadaşlar
uzun bir zamandan beri düşüncemde  olduğu bir işlemi geçen hafta cumartesi gerçekleştirdim. orta direk ve çıtaları siyah  renge boyattım. sırada ön camlara en açığından bir siyah film  çekme  işi kaldı arka camlar zaten  renkli cam beni sıkıntıya sokmucak şekilde  kurallara kanunlara  uygun bir şekilde yapıcam ama  yinede  bu memlekette  tereddütlüyüm. uzaktan  bakıldığında hoş bir kare  olucağını düşünüyorum.

biraz fazla fotograf  çekmişim  hepsini beğenilerinize sunuyorum ;)  :)

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Toyota Club Türkiye

AE101 Orta direk Boyama
« : Nisan 05, 2010, 10:25:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: AE101 Orta direk Boyama
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2010, 10:48:39 »
gerçekten çok güzel olmuş, yakışmış. benim de arkalar renkli, önlere en açığından film attırıyım mı diye düşünüyorum ama şu son mesajları okuyunca mideme ağrılar giriyor. yaptırmam heralde...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2010, 10:52:35 »
gerçekten çok güzel olmuş, yakışmış. benim de arkalar renkli, önlere en açığından film attırıyım mı diye düşünüyorum ama şu son mesajları okuyunca mideme ağrılar giriyor. yaptırmam heralde...
Teşekkürler  Murat Abi  ceza yemektense paraya kıydım arkalar  komple renkli cam abi ama  şimdi arkadaki tonun bi  açığından ön  tarafa da  yaptırayım istiyorum ama  kıllık yaparlar diye de  korkuyorum. ön tarafa da  renkli cam  yapmıyorlar  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2010, 11:17:06 »
Çok güzel olmuş Tunç, yakışmış :alkis: Ben de benim Yaris'in orta direğine folyo çekmeyi düşünüyorum :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2010, 11:23:09 »
yalnız tunç kardeş, bişey dikkatimi çekti; senin ya direk boyanmamış veya direğin boyalı halinin fotoğrafı yok. kapı açıldığında sırıtır, bence boyatmadıysan onu da boyat...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2010, 11:24:45 »
Çok güzel olmuş Tunç, yakışmış :alkis: Ben de benim Yaris'in orta direğine folyo çekmeyi düşünüyorum :)
Çok teşekkür ederim Hakkı abim  yap abi  mutlaka  hoş görünüyor  amacım  uzaktan  bakıldığında  tek bir cam'mış havası  vermek :)

Hakkı abi  kusura  bakma  thumbnail yapamadım yaa :D ama  söz  bundan sonra  öyle  eklıcem  yenı  yenı  çözdum  uploader'ı  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2010, 11:28:36 »
yalnız tunç kardeş, bişey dikkatimi çekti; senin ya direk boyanmamış veya direğin boyalı halinin fotoğrafı yok. kapı açıldığında sırıtır, bence boyatmadıysan onu da boyat...
Kapı açıldığındaki  iç direkten mı bahsediyorsun abi ?  onu elletmedim  oyle  evet  katılıyorum  sırıtabilir ama  o kadar da ayrıntıya takılmıyorum amacım  dışa dönuk bir işlemdi abicim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 05, 2010, 14:11:52 »
gerçekten çok hoş olmuş, hem ben sonradan düşündüm de, satarken sıkıntı olabilir "bu direk niye boyalı, kaza mı var?" diyenler çıkabilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2010, 14:24:38 »
gerçekten çok hoş olmuş, hem ben sonradan düşündüm de, satarken sıkıntı olabilir "bu direk niye boyalı, kaza mı var?" diyenler çıkabilir...
Sağol abim , evet  öyle bir  düşünce  olası bir durum ama  bence  neden  siyah diye  düşünmeli
şuanda da  bu durum bir çok model araçta stock fabrikasyon  çıkışlı bir  durum sanırım  anlarlar  yaa :) kaza  olsa aynı renge boyatırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2010, 14:27:45 »
Tunç seni tebrik ederim. Aklımda ve hayalimde olan bir işlemi yapmışsın. Ayıptır sorması kaça mal oldu acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 05, 2010, 14:37:52 »
Tunç seni tebrik ederim. Aklımda ve hayalimde olan bir işlemi yapmışsın. Ayıptır sorması kaça mal oldu acaba?
Sağol teşekkürler  Ümit'im  beğendiğine sevindim. işin  açıkcası   babamın  35 senelik arkadaşının  yanında  yaptırdım  izmir 3. sanayide  yerleri var ne zaman  bir  sıkıntı bişey olsa  orada  çözeriz  böylece  bilmediğimiz  yerlerde  fazla ütülmeyiz. para  vermedim  30-45 dklık bir  işlemdi  emekleri süphesiz  büyük ama   kullanılan  boyanın  20TL olduğunu biliyorum. işçilik kim  ne  ister  orda  fiyat  biraz daha  değişiyor tabi kardeşim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 05, 2010, 14:42:55 »
Abi benim birtane daha projem var inşallah niyetlendim yapacağım. Seninki gibi kapı direklerini boyadıktan sonra, orjinal marşpiyelinide siyah yapacağım. Bizim tamponların alt kısmıda siyah zaten bilirsin. Çok yakışacağına eminim. Birde M3 çıta dedikleri anatomik spollier'den koyacağım, ama onunda rengi siyah olacak.... Aşığım arabama aşığım. Canım aslında carina yada avensis istiyor ama vazgeçemeyecğim bundan galiba...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Nisan 05, 2010, 14:53:33 »
Abi benim birtane daha projem var inşallah niyetlendim yapacağım. Seninki gibi kapı direklerini boyadıktan sonra, orjinal marşpiyelinide siyah yapacağım. Bizim tamponların alt kısmıda siyah zaten bilirsin. Çok yakışacağına eminim. Birde M3 çıta dedikleri anatomik spollier'den koyacağım, ama onunda rengi siyah olacak.... Aşığım arabama aşığım. Canım aslında carina yada avensis istiyor ama vazgeçemeyecğim bundan galiba...

evet  gerçekten  güzel bir  proje  inşallah en kısa zamanda  gerçekleştirirsin kardeşim ama  ben m3 çıtalardan  zerre  kadar  zevk almıyorum  spoiler dedin mi benım gözumde  canlanan subaru , evo  tarzı  yuksek  olanlar ama  cezasıda  olduğu  için  takmıyorum.benim  şimdiki spoiler'e bile ceza  yazcaklardı  o zaman  düşünemiyorum :)

Bende bir  cvc VTİ tutkunu olarak nasıl  aşık oldum buna  bilmiyorum alakasız 2  araç ama derler  ya  elinde ne varsa en iyisi o'dur  diye aynen  öyle  işte kardeşim.
dun izmit'teydim  işte iyi güzel kazasız  belasız  gittim  bıraktım bizimkileri dondum  otobusle yolda hava filtresinden ses  çıkıyor birinin yanından geçerken  sanıyor ki artislik yapıyorum  geliyor yapışıyor  hemen.  yanımdan  500 le  geçsin  umrum değil ama  Rolling  misali  kafa kafaya giderken  uzuyor  ya  bende  onu hazmedemiyorum, o yuzden fazla  birşey yapmıcam  buna  en az  200hp'lik cihaz  lazım :)  nişana 3 ay var  şimdiki düşüncelerim bunlar :D
sonra  içişleri bakanı ne der  bilemem :) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 05, 2010, 15:22:31 »
Güzel olmuş, güle güle kullan
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 05, 2010, 15:34:15 »
Güzel olmuş, güle güle kullan
Teşekkür ederim  Mehmet abim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 05, 2010, 17:48:01 »
sonra  içişleri bakanı ne der  bilemem :) :) :)

Abi içişleri bakanı kıskanır ben baştan söyliyeyim. Arabamı yıkamaya indiğim zaman hemen birşeye bahane edip yüzünü asıyor. Noldu noldu diyorum yok bişey yok bişey, bişey yok diyor. Anlıyorum aslında arabamı kıskandığını ama sıktırıpta diyemiyor, ben senin arabanı kıskanıyorum diye :)

Bu arada, 1 yıl sevgili ( sevgili olduğum zamanda sadece 3 kez görüşebildik o bursada ben ist. ) 1 yıl sözlü, 10 aydırda nişanlı olan birisi olarak sana tek tavsiyem, sakın bu işleri uzatma. Hele aileler işin içine girdiğinde 3 ayı geçirme bile. Siz ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, aileleriniz ne kadar iyi anlaşırsa anlaşsın, ne kadar hoşgörülü olursanız olun, evlilik işini fazla uzatmayın. Hadis-i şerif bile var bunun hakkında söylenmiş "Hayırlı gördüğünüz işleri uzatmayınız"

Tunç ALLAH bir yastıkta kocatsın inşallah sevginiz sadakatiniz hep artsın hiç bozulmasın inşallah. Ama benim anamdan emdiğim süt, burnumdan geldi üç sene içerisinde. O kadar diyeyim sana yani gerisini sen anla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2010, 18:05:08 »
  :)
 Eski aracımda (öğrencilik yıllarımda) bunları ben yapıyordum. :) Gazete kaplamak çok yorucu oluyordu. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Nisan 06, 2010, 00:48:19 »
Benim aracın o kısımları kendiliğinden siyah ve camlardaki çitalar nikalaj sizin araç 97 veya üzeri olsa gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Nisan 06, 2010, 08:20:20 »
Abi içişleri bakanı kıskanır ben baştan söyliyeyim. Arabamı yıkamaya indiğim zaman hemen birşeye bahane edip yüzünü asıyor. Noldu noldu diyorum yok bişey yok bişey, bişey yok diyor. Anlıyorum aslında arabamı kıskandığını ama sıktırıpta diyemiyor, ben senin arabanı kıskanıyorum diye :)

Bu arada, 1 yıl sevgili ( sevgili olduğum zamanda sadece 3 kez görüşebildik o bursada ben ist. ) 1 yıl sözlü, 10 aydırda nişanlı olan birisi olarak sana tek tavsiyem, sakın bu işleri uzatma. Hele aileler işin içine girdiğinde 3 ayı geçirme bile. Siz ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, aileleriniz ne kadar iyi anlaşırsa anlaşsın, ne kadar hoşgörülü olursanız olun, evlilik işini fazla uzatmayın. Hadis-i şerif bile var bunun hakkında söylenmiş "Hayırlı gördüğünüz işleri uzatmayınız"

Tunç ALLAH bir yastıkta kocatsın inşallah sevginiz sadakatiniz hep artsın hiç bozulmasın inşallah. Ama benim anamdan emdiğim süt, burnumdan geldi üç sene içerisinde. O kadar diyeyim sana yani gerisini sen anla...

Dengede  tutucaksın kardeşim  biraz  corollayla  biraz  hanımla :)
uzak gerçekten  zorluyor  insanı  benım kız arkadaşım  izmirli fakat  okulu gereği şuanda  ankarada  bu gibi  işlerin  uzun  tutulmaması düşüncesine  bende   katılıyorum  kardeşim.

güzel  temennilerin  için  teşekkür ederim  hayırlısıyla  inşallah.
sizlerin  hakkında da  hayırlısı  olsun  allah tamamını erdirsin  en kısa zamanda Ümit'im ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Nisan 06, 2010, 08:23:02 »
  :)
 Eski aracımda (öğrencilik yıllarımda) bunları ben yapıyordum. :) Gazete kaplamak çok yorucu oluyordu. :)
Evet abim ya  gerçekten  zor  iş ben sahsen o aracı o hale 2 saatte  getirirdim :) adamların  eli meleke kesmiş :)