Gündüz görmek istiyorsan kırmızı veya vw golflerdeki gibi mavi ışık veren ampul olması gerek. O yeşil şapkalı
ampuller orjinal olanlardır. Bir ara bende orta konsolu (havalandırma düğmelerinin olduğu yeri) sökmüştüm
orada da yeşil şapkalı ampullerden kullanmışlar.
Onların kırmızı şapkalısını bulursan senin sorunun çözülür. Veya renkli led ile çözüm bulman gerekecek. 
ustam şimdi aklıma orta konsolu da soktun hiç iyi yapmadın

ben 10 tane falan kaliteli dipsiz park ampulü alıyım kadranın konsolun hepsini değiştiriyim ama yeşil başlık takıyım bide havalandırmaları çıkarıp onları da temizliyim
Mahir arabanın sağı soluyla fazla oynama hele benim gibi elinden gelmiyorsa hiç elleme. Bu araçların ufak
parçaları çok pahalı. Temizleyeyim derken bir tarafına zarar verirsin sonra kendi kendini yersin benim gibi.
Mahir arabanın sağı soluyla fazla oynama hele benim gibi elinden gelmiyorsa hiç elleme. Bu araçların ufak
parçaları çok pahalı. Temizleyeyim derken bir tarafına zarar verirsin sonra kendi kendini yersin benim gibi. 
tuncer abi airmaticlerin içi öğ olmuş ama temizlemek istiyorum
tüm bu işlemlerden sonra göstergeler doğru çalışıyor mu? yoksa ayarlamak mı gerekiyor?
devir göstergesi?hız? yoksa aracın rölantisine göre ibrelere ayar yapmak gerekiyor mu?

Güzel soru. Evet gerekiyor.
Güzel soru. Evet gerekiyor.
o zaman asıl mesele bunları yapmak değil.bu işlemden sonra ayarlarla uğraşmak.yanılıyor muyum hakan bey?
o zaman asıl mesele bunları yapmak değil.bu işlemden sonra ayarlarla uğraşmak.yanılıyor muyum hakan bey?
dostum kadran ibrelerini yuvasından çıkarmazsan ayara gerek yok ama sadece kadranların arkasındaki soketi çıkarırsan taktıktan sonra km çalışırken ilerliyomu diye kontrol et ama temizlemek için falan ayarlamaya gerek yok

arkadaşlar kadranın şu anki hali böyle ibreleri de kırmızı ojeyle boyayacağım
Mahir tavsiye etmiyorum. Sen bi istanbul buluşmasını bekle hele. Bak daha ne projeler çıkar ortaya
Ben akrilik cam boyası ile boyadım ibreleri. Boyayacaksanız kesinlikle tümünü boyamayın. Sadece arka tarafının boyanması lazım. Eğer beyaz ise çok ince zımpara ile beyaz bölümü tamamen zımparalayın, hiç beyaz kalmasın. Sonra da çok ince fırça veya pamuk çubukları ile boyayın. Ben Vectra için turuncu yaptım, çok güzel oldu.
her ibrenin kendi ışığı olduğu doğru. ben kadranın parklarını komple söktüğüm halde ibreler hala kırmızı kırmızı parlıyordu. ayarlamaya gelince bi arkadaş bahsetmişti. kontağı açtığım anda araba 3000 devir, 70km/h gösterdi demişti. kontak açıkken ikisini de 0 larsın olur biter. yalnız yakıt ve hararet ibresi daha hassas ve önemli. mazallah biri rezil eder, diğeri motoru gümletir, yanlış olursa.
Opel'in güzel bi USB bağlantı aparatı var. Girip yazılımdan mesela "50 km göster" diyorsun, hoop 50 kmye çıkıyor ibre, ona göre hafif aşağı veya yukarıdaysa söküp ayarlıyorsun.
Aynı şekilde harareti 80 derece göster, depoyu 20 litre göster vs vs olarak ayarlayıp tüm ibreleri o şekilde monte ediyorsun. Sonra da hepsi ayarlanmış oluyor. Hatta benim araç fabrika çıkışı biraz yüksek km gösteriyordu, bu şekilde söküp biraz indirdim ibreyi.
İbreleri sökmek için de çatal kullanın, yoksa ibreye veya kadrana zarar verebiliyorsunuz, bizzat bende devir ibresinin altında iz kaldı