0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayy peugeot 120 şikayet..hemen toyotamı satıp peugeot alıyorum..çok haklısınız, soğudum
Toyota'nın, servis hizmeti ve müşteri memnuniyeti açısından yaptığı her şeyi ortada arkadaşlar.Şahsen beni, aracı aldığım günden (8 ay) bu güne kadar, en az 4 defa müşteri memnuniyeti konusunda arayıp sordular.Bu durumda, ben neden www.sikayetvar.com gibi sitelere bir şeyler yazayım.Başkalarına göre bu yanlış bir mantık, ama ben öyle düşünüyorum.
Bazı arkadaşlar ses konusunda sıkıntı yaşamazken bazı arkadaşlar da daha sıfır arabalarının her yerinin gacırdadığını söylüyo. Nasıl olacak bu iş peki Kullanılan parçalar falan mı farklı nedir yani. Aklıma başka bişey gelmiyo benim.
orantılara bakarsak dogru dıye dusunuyorum.Cunku ne kadar cok arac satarsanız o kadar sıkayet oranı artar.Yapılan lıstede toyota cok satan bır otomobıl oldugu ıcın sıkayetın cok gelmesı normal.su yonden bakın neden mazda, dacia,mıtsubishı de sıkayet oranı dusuk cunku az satan araclar.
............bunun kesin bir nedeninin bulunacağını sanmıyorum birçok nedeni olabilir ..........her markada bu tür sorunlar var ancak sıklık oranı ve markanın bakım ve tamir hizmetindeki verimliliği araçların belirgin özellikleri olarak yansıyor......ancak piyasada hakim olan markalardan alman amerikan japon ve fransız gibi menşeilerinde öne çıkan özellikleri var ve bu menşeilerinde kalite farkları var, yani her menşeinin kalitelisi ve kalitesizi de var ve bu çeşitli şekillerde yansır.........ve sıfır hata ile çalışabilen hiçbir firma yoktur hemde hiçbir alanda sadece otomotivde değil......özetle bu biraz nasip işi ....nasipte sorunlu araç olanlar maalesef sıkıntı çekiyorlar....insan kendi nasibini bu gibi konularda tam yönlendiremiyor maalesef sıfır da olsa sorun çıkabiliyor.........önemli olan markaların hatalarını kabul ederek telafi etmeleridir bence.......teşekkürler.....
sen ladaya baktın mı 1 şikayet var..... derhal eski ladamın peşine düşeceğim.....
O tek şikayet de sizin eski aracınıza ait olmasın Hande Hn., aman iyi düşünün