0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende 2001 corolla terra 1.6 vvt-i var. Benzin böyle fırlamadan önce az yaktığı için tüp taktırmadım. Arabanın orjinalliğini bozarsın, motorun ömrü çabuk biter gibi tavsiyelerde alınca taktırmadım tüp. Burayıda okuyunca iyice kafası karışıyo insanın. Yani bu iş biraz şansa mı kalıyor arkadaşlar. Önce şunu sorayım:1)Tüp taktırmak bu modelde iyi sonuç verir mi?2)Hangi marka taktırmalıyım.3)Bu tüp bize ne kadar (% kaç) kar sağlar.Şİmdiden teşekkürler.
Adam jaguara takmış acımıyor corollaya ne olacak...Arkadaşın dediği gibi tüp taktırmadan benzine evrdiğin paraya yazık
Bir ustaya sordum atiker iyi sonuç veriyor dedi sizce iyi fikir mi? Yoksa daha kaliteli bir markayı mı önerirsiniz?
Ben ' Zavoli ' taktırın derim Kemal Bey. Yalnız ustanızı iyi seçin. Sonra' dan sorun çıkmasın...
Adapazarı nda İsar oto yu önerdiler. Onlar Atiker dedi. Kendileri o firmayla alaşmalı olduğu için önermiş olabilirler mi? Zavoli ne kadardır?
Bence VVT-İ motora kesinlikle Atiker taktırmayın...Maddi durumuruz yerindeyse BRC taktırın , ama maddi yönden sıkıntı olursa Lovato tavsiye ederim."Sıralı sistem olmasada olur" diyen olursa kesinlikle aldırmayın ve öylelerinin yanından hemen uzaklaşın.Eğer BRC sıralı sistem taktırırsanız ben sorunsuz kullanacağınıza garanti verebilirim. Ama atiker taktıracaksanız %40 ihtimalle problem çıkarır.(bence)