Gönderen Konu: aynı paraya atiker mi tomasetto mu 2002 corolla hb için...  (Okunma sayısı 4401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar yeni aldığım 2002 corolla hb arabama tüp taktırmak istiyorum 1 milyarında üstüne pek çıkamayacam tanıdık bir ustamız var atiker ,brc ,tomasetto ,lovato falan hepsini takıyorlar bana tomasetto takalım seninkine hiç bir sıkıntın olmaz dedi malum brc 1600 civarı tomasetto 1 milyara takacak 10 taksitle peşin 900 diyo atikerde 1 milyar.brc ve lovato artık türkiyede üretim yapıyor italyan diye milleti yiyolar diyo tomasetto italyadan geliyormuş direk. bu konu hakkında akıl verirseniz sevinirim:)))

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: aynı paraya atiker mi tomasetto mu 2002 corolla hb için...
« Yanıtla #1 : Nisan 03, 2010, 16:04:45 »
Yavuzalp bey,tomasetto'yu hiç duymadım,fakat benim aracımda atiker var çok menmunum.Atikeri çokta kullanan ve menmun olan var.(Siteyi incelerseniz göreceksiniz)..Ama şunu söyleyim kendinizi biraz zorlayabiliyorsanız BRC taktırın derim....1000TL ye en iyisi bence Atiker......
Corolla,2001 vvt-i 1.6 Special 110 Bg-- Ankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2010, 16:13:13 »
brc nin türkiyede üretildiğini bende duymuştm ben size istediğiniz miktar için atiker taktırın derim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2010, 17:57:44 »
tek kelimeyle atiker...fazla paranız olsa bile toyota için atiker beklentileri bence fazlasıyla karşılıyor.tomesettonun nerede servisi var bilemiyorum ama atikerin her ilde mevcut bu da çok önemli bir unsur..2 yıl sonra bu markayı piyasada bulabilecek misiniz? bu da önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2010, 19:24:07 »
Arkadaşlar 147 yerde servisleri olduğunu söylüyor usta bide kafama takılan soru şu usta atiker de takıyor ama bana tomasettoyu tavsiye ediyor benide sever iyi olmamı ister yani tomasetto iyi olmasa tavsiye etmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 04, 2010, 01:44:08 »
   Bence biraz daha araştırma yapın.Arkadaşını/akrabanız önermiş olabilir ama yinede piyasa araştırması yapın.Bu sizin yararınıza olur.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2010, 23:22:28 »
Arkadaşlar 147 yerde servisleri olduğunu söylüyor usta bide kafama takılan soru şu usta atiker de takıyor ama bana tomasettoyu tavsiye ediyor benide sever iyi olmamı ister yani tomasetto iyi olmasa tavsiye etmez.
ustaya güveniyorsan sorun yok bence banada usta landi renzo takıcam sana başka bişi isteme dedi bende onu taktırdım çok memnunum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2010, 09:23:32 »
Şuna iyice dikkat etmek lazım. Şimdi bu tomesettonun ecusunda diyelim problem çıktı, sonuçta elektronik bir sistem ve hepsinde çıkabilir. Siz servise gittiğinizde, abi arıza ecuda olabilir, sökelim servise geri gönderelim bir haftaya gelir derlerse, sizde bir hafta benzinle dolaştıktan sonra abi bugün yarın ertesi gün derken bir ay boyunca bir arıza yüzünden LPG'siz dolaşmak ve bir okadar da sinir çekmek zorunda kalırsınız. Atikerde ise, arızalı parça sökülüyor, anında yeni parça takılıyor ;)

Benim en büyük tercih sebebim bu oldu.

Şu başlık yazılarım atiker için yazdıklarım hakkında bilgilendirebilir sizi.

http://www.toyotaclubtr.com/yakit/yardimci-olunuzzzzzz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2010, 16:37:30 »
arkadaşlar 1400 e lovatoya ne diyorsunuz peki 400 milyon farka değer mi lovato?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2010, 17:25:28 »
Lovato değil, o paraya zavoli derim ben. Lovatonun servis ağı ve garanti sürecindeki müşteri ilgisi sizi memnun etmeyebilir.
Ama yinede atikeri tavsiye ediyorum. 400 TL'ye tam 1750 Km fazladan yapmış olursunuz. Günde 30 Km yapsanız size 58 iş günü bedavadan gelir. Az değil, tam 2,5 ay yakıt parası vermeyeceksiniz. Bunu böyle düşünün derim ben. Yada 400 TL'ye 4 lastik alabilirsiniz. Yada iyi kötü bir ses sistemi kurabilirsiniz. Yada bir çok şeyini ( al takım gibi ) elden geçirebilirsiniz. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2010, 00:53:02 »
bende tam ikna olur gibiydim atikere ama 400 tl'le 1750km =0,228 tl yapar.lpgde bukadar yakarsam ben benzinle gezerim daha iyi..diyaframı bozuk regületörle 0,19 yakıyorum.sizin araçta karbüratörlümü?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2010, 01:12:55 »
bence lavota...efsanede lavota var takan usta işinin eğli hem az yakıyor hemde kaliteli bir sorun cıkmadı su ana kadar (dilimi ısırıpta söylüyorum) :) lavotayı tavsiye ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2010, 08:47:31 »
tomasetto derim.yerli atikerden daha iyidir .ama atikerlede sorun yaşamazsınız.imkanınız varsa zavolli,landirenzo,brc,prins vs gibi markaları alabiliyorsanız atiker ve tomasetto yerine saydıklarımdan birini alın.türkiyede oldukça yaygın markalardır.şunu unutmayın " kaliteli lpg kiti yoktur,kaliteli usta vardır.işini iyi yapan usta motorda bir soruna yol açmaz!" lpg'yi yapacak kişi bu işin ehli olsun yeterli
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota