Gönderen Konu: Yarİs Modİfİyesİ  (Okunma sayısı 4518 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Yarİs Modİfİyesİ
« : Mart 31, 2007, 20:09:20 »
Aracıma spoiler, üst bagaj ve sis lambası taktırmak istiyorum. Acaba fiyatlar hangi civardadır? Servis mi yoksa servis dışı yerler mi tercih edilmelidir? Ayrıca üste bagaj taktırmanın benzin tüketimini artırmaktan başka zararı var mı?

Toyota Club Türkiye

Yarİs Modİfİyesİ
« : Mart 31, 2007, 20:09:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Yarİs Modİfİyesİ
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2007, 00:47:25 »
üst bagaj  zararı olsa servis satmazdı diye düşünüyorum..fiyat bilgim yok..

spoiler 120-150 ytl arası bişi tutar sanırım..(servisin de taktığı marka polisettir..yanlış hatırlamıyorsam..)serviste fiyat artar.

sis lambası ise işçilik dahil 100ytl.yi bulur.(serviste 350 ci varıydı)
ben çok kaliteli almamıştım; 2 takım sis lambası eskittim..sebep;aşırı ısınıp su görünce camda oluşan çatlamalar..yani kaliteli bir şey alın derim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Yarİs Modİfİyesİ
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2007, 12:50:33 »
Serviste sis farı corolla için 700ytl gibi bi fiyattı yarisinde pek aşağı kalır yanı yoktur. Spoileri falan da polisetten alın derim çünkü toyotanın tr piyasasındaki üretimini onlar yapıyor ve kesinlikle servisten ucuzdur.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Yarİs Modİfİyesİ
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2008, 17:38:28 »
kişisel fikrim spoyler yakıtı farkedilmeyek düzeyde artırır.malum araç yere daha fazla kiloyla basacaktır ve motor çok azda olsa daha çok ağırlığı ilerletecektir.sorun olacak birşey olmaz yani.yoltutuşunu normalde yüksek hızlarda arttırması gerekir ancak bende cevamını bulamıyorum sizede sorayım;orjinal parçalardan bahsedersek acaba bizim araçlarımızda ne hassasiyette yapılmıştır?yanlış aerodinamik çalışmalar tam ters etkide gösterebiliyor.kişisel görüşler genellikle bu konuda psikolojinin ötesine geçemiyor.bunun herhangi bir kaynakta veya toyota bayilerinde test verileri mevcut mudur?kaç km de kaç km ile yere basıyor ,spoyler baskı farkı kaç kg dır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 Yaris 1.3 Terra Saten Gümüşü
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Yarİs Modİfİyesİ
« Yanıtla #4 : Mayıs 20, 2008, 13:51:26 »
**Aracıma spoiler, üst bagaj ve sis lambası taktırmak istiyorum. Acaba fiyatlar hangi civardadır? Servis mi yoksa servis dışı yerler mi tercih edilmelidir? Ayrıca üste bagaj taktırmanın benzin tüketimini artırmaktan başka zararı var mı?**

öncelikle merhaba foruma yeni katıldım.siz yazalı baya bi zaman geçmiş ama yinede cevaplamak istedim.ben aracımı satın alırken bayiiden aksesuar fiyat listesi istemiştim, aynen listeden yazıyorum,o listeye göre sizin sorduğunuz;
arka spoyler..elegant..ithal(356,82)  +  spoyler yapıştırma kiti (14,75) +   işçilik (150)  (hepsi kdv'li)  =521,57 ytl
üst bagaj (port bagaj demiri ) olarak geçiyor ( 272,38 ytl)  + işçilik (80,00 ytl )  =352,38 ytl
sis far takımı 1.3 ve 1.4-d4 (363,78 ytl) +işçilik (80,00 ytl) =443,78 ytl
sis far kiti 1.0 için (409,64 ytl) + işçilik (80,00 ytl) =489,64 ytl

arkadaşlar herhangi bir aksesuar fiyatı için sorunuz olursa cevaplayabilirim.

bildiğim kadarı ile bagaj taktırmak sadece benzin tüketimini arttırır.aracın kullanım klavuzunda yazar araca fazladan taktıracağınız her aksesuar yakıt tüketimini az da olsa arttırır.
sis farı içinde servis çok fazla fiyat çıkarıyor.bende taktırıcam sis farı ancak düşünüyorum servis mi yoksa başka biryer mi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Yarİs Modİfİyesİ
« Yanıtla #5 : Mayıs 20, 2008, 14:39:25 »
Hayrullah bey peki benim aracıma uygun(2005 model corolla) ön ve arka tampon altı spoiler ve bagaj üstü spoiler fiyatlarıda yazıyor mu?
birde koltuk arkası ceket askılığını sorsam çokmu fazla soru sormuş olurum :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )