0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
boyları standart o yüzden emanet gibi durma ihtimali var ama proje gerçekten çok şık
Evet ya, benim kapılarım balacadır.
balacalıdır ?? o ne demek ?
balacalı değil "balaca" minik, küçük anlamında.
Azerilere özgü muhtemelen. Baba tarafım Karslı, çok fazla kullanılırlar Azeri kelimelerini.
bir gün arabasız kızılaya gitcem ve parça toplıcam oldu bil sen onu (innnşaalllaaah )
Bende kendi arabam olunca yaptırcam projeyi 2009 sarmıyo beni bi türlü sevemedim bunu kendi arabam olunca ama abi yakana yapışırım haberin olsun
Türkayım ae101in ölçülerini biyere not et, bu olay benimde düşüncemde var inşallah güzel bir çalışma çıkıcak ortaya ( bende yaptırcam )
"bala" yanlış bilmiyorsam azerice de yavru, çocuk anlamına geliyor. "balaca" yavruya benzetme var gibi. ama sevdim, kullanırım ben bunu.bunları nerden mi biliyorum; lisede arkadaşımın birinin adı Balam'dı. adının anlamını sordum açıkladı. o günden sonra ona "yavrum" diye hitap ettiğim olmuştu. şimdi düşünüyorum da bayağı samimi bi arkadaşımmış demekki, kafama hiç çanta yemedim
Bala dediğiniz gibi evet. Yavru, küçük anlamında... Balaca da bizdeki gibi ek gelmiş hali sadece. Erkek yavruya yani çocuğa "gede" deriz mesela yani denir. Şahsen bana "maralım" diyorlar :-P
Bende diyorum niye bu kıza kanım kaynadıkan çekiyormuş meğer , bende azeriyim biliyormusunzaten resminden anlamıştım senin azeri oldunu...necesen soydaş
türkay foto bekliyoruz. adım adım.