0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki link ten kontrol edebilirler. Bence gayet güzel.http://www.hepsiburada.com/z-tech-toyota-corolla-2007-sonrasi-mavi-ledli-kapi-esigi-takimi-7800/productDetails.aspx?categoryid=253447&productid=otelf7800#tablnk[/quotBurada verilen link'e baktığımda montesi kolay ama gereken elektriği tavan lambasından alın diyor, ben tavan lambasından elektrik almayı göze alabilsem, kapıların altına beyaz ledler takıp, geceleri araçtan inerken bastığım yeri görmek isterdim. bence daha basit bir yerden elektrik alınmalı yada yeni bir tesisat oluşturulmalı diye düşünüyorum.
bana corolla değil de rolla yazabileceksen alayım bir takım !! (4 tane) ha yok hazır satın alıyorsan zaten yazamazsın rollayı
Arkadaşlar adresimiz: Öz anadolu sanayi sitesi 677 sokak no:14 ivoksan Yenimahalle /AnkaraHepinizi çay içmeye bekliyorum....
Hayır ostimi biliyorsun. Ostimden ostim sıtadına doğru gidiyorsun. ..... ostim sıtadını geçince sorduğun zaman gösteriler...... Shell benzinliğin karşısında....
burdaki üslubum için özür dilerim, ergin beyle özel mesaj yoluyla konuştuk..CNC tezgahta el emeğiyle yapıyorlarmış..rolla yazdırma konusunda anlaştık gibi..ben de ankarada olduğum için yerlerine gitmeyi düşünüyorum, ölçüler alıp daha hoş bir iş çıkarılabilir..arabamı da inceledim, gayet de uygun yapıştırmak için, kabloyu da güzel saklarım, ben yaptırıyorum gibi duruyor..murat abinin söylediğim benim projemi de bu ay yapcam bu ay ışıklandırma ile ilgili yoğunlaşacağım bir ay olacak gibi duruyor
iki projeyi birleştirirsen mükemmel bişey çıkar ortaya. gelişmeleri bekliyoruz türkayım...
Turkay bey bugun ziyaretimize geldi sizleride bekleriz...
ikisini birleştirmeyi planlıyorum ben de sonuçta açılmayan kapınınki niye durduk yerde yansın açılan kapının eşiği yanar çok da güzel olur
bu projeyi dört gözle bekliyorum...
Benim kapı eşiğim hep leş gibi oluyor =/ Gerçi havalar güzelleşince çamur kalmaz benim okulumda da ama YARİS yaptırsaydı biri de bi göreydim