Gönderen Konu: ışıklı kapı eşiği  (Okunma sayısı 14235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: ışıklı kapı eşiği
« Yanıtla #40 : Nisan 12, 2010, 02:30:58 »
yok yok fiyatı öğrenemeyecez  :)
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 12, 2010, 02:30:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #41 : Nisan 12, 2010, 02:36:43 »
ben ışıksızını taktırdım 40 euro :) ama benımkinde corolla değil toyota yazıyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 12, 2010, 09:50:57 »
Fiyat isteyenler özel mesaj ile başvurabilir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 12, 2010, 10:36:44 »
ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki link ten kontrol edebilirler. Bence gayet güzel.

http://www.hepsiburada.com/z-tech-toyota-corolla-2007-sonrasi-mavi-ledli-kapi-esigi-takimi-7800/productDetails.aspx?categoryid=253447&productid=otelf7800#tablnk
[/quot

Burada verilen link'e  baktığımda montesi kolay ama gereken elektriği tavan lambasından alın diyor, ben tavan lambasından elektrik almayı göze alabilsem, kapıların altına beyaz ledler takıp, geceleri araçtan inerken bastığım yeri görmek isterdim. bence daha basit bir yerden elektrik alınmalı yada yeni bir tesisat oluşturulmalı diye düşünüyorum.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 12, 2010, 10:51:31 »
bana corolla değil de rolla yazabileceksen alayım bir takım !! (4 tane) ha yok hazır satın alıyorsan zaten yazamazsın rollayı :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #45 : Nisan 13, 2010, 00:40:10 »
bana corolla değil de rolla yazabileceksen alayım bir takım !! (4 tane) ha yok hazır satın alıyorsan zaten yazamazsın rollayı :)
CO nun üstünü bantlarız ROLLA yazar kolayı var :D :D :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Nisan 13, 2010, 00:47:04 »
burdaki üslubum için özür dilerim, ergin beyle özel mesaj yoluyla konuştuk..CNC tezgahta el emeğiyle yapıyorlarmış..rolla yazdırma konusunda anlaştık gibi..ben de ankarada olduğum için yerlerine gitmeyi düşünüyorum, ölçüler alıp daha hoş bir iş çıkarılabilir..arabamı da inceledim, gayet de uygun yapıştırmak için, kabloyu da güzel saklarım, ben yaptırıyorum gibi duruyor..murat abinin söylediğim benim projemi de bu ay yapcam :) bu ay ışıklandırma ile ilgili yoğunlaşacağım bir ay olacak gibi duruyor :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • astram
« Yanıtla #47 : Nisan 13, 2010, 08:40:29 »
Arkadaşlar adresimiz: Öz anadolu sanayi sitesi 677 sokak no:14 ivoksan Yenimahalle /Ankara

Hepinizi çay içmeye bekliyorum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Nisan 13, 2010, 10:15:22 »
Arkadaşlar adresimiz: Öz anadolu sanayi sitesi 677 sokak no:14 ivoksan Yenimahalle /Ankara

Hepinizi çay içmeye bekliyorum....
ben bugün gelmeyi planlıyorum..ancak bir sorun var :) öz anadolu sanayi sitesi neresi ya :) gimatın arkasında kalan yer mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • astram
« Yanıtla #49 : Nisan 13, 2010, 10:46:47 »
Hayır ostimi biliyorsun. Ostimden ostim sıtadına doğru gidiyorsun. ..... ostim sıtadını geçince sorduğun zaman gösteriler...... Shell benzinliğin  karşısında....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Nisan 13, 2010, 13:03:26 »
Hayır ostimi biliyorsun. Ostimden ostim sıtadına doğru gidiyorsun. ..... ostim sıtadını geçince sorduğun zaman gösteriler...... Shell benzinliğin  karşısında....
tamam bu bilgi güzel oldu..bulurum artık..3 civarı çıkarım bu taraftan (eskişehir yolu) gelirim oraya..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 13, 2010, 13:19:29 »
Daha önce arkadaşımın aldığı Civic de görmüştüm. Çok şık bir görüntüsü var. Emeğinize sağlık.

Ergin Bey çayınızı içmeye geliriz artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 13, 2010, 13:22:30 »
burdaki üslubum için özür dilerim, ergin beyle özel mesaj yoluyla konuştuk..CNC tezgahta el emeğiyle yapıyorlarmış..rolla yazdırma konusunda anlaştık gibi..ben de ankarada olduğum için yerlerine gitmeyi düşünüyorum, ölçüler alıp daha hoş bir iş çıkarılabilir..arabamı da inceledim, gayet de uygun yapıştırmak için, kabloyu da güzel saklarım, ben yaptırıyorum gibi duruyor..murat abinin söylediğim benim projemi de bu ay yapcam :) bu ay ışıklandırma ile ilgili yoğunlaşacağım bir ay olacak gibi duruyor :D
iki projeyi birleştirirsen mükemmel bişey çıkar ortaya. gelişmeleri bekliyoruz türkayım...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • astram
« Yanıtla #53 : Nisan 13, 2010, 16:37:23 »
Turkay bey bugun ziyaretimize geldi sizleride bekleriz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Nisan 13, 2010, 18:04:16 »
iki projeyi birleştirirsen mükemmel bişey çıkar ortaya. gelişmeleri bekliyoruz türkayım...
ikisini birleştirmeyi planlıyorum ben de :) sonuçta açılmayan kapınınki niye durduk yerde yansın :) açılan kapının eşiği yanar çok da güzel olur :)
Turkay bey bugun ziyaretimize geldi sizleride bekleriz...
gerçekten müthiş bir heyecanla işçiliklerini görterdi ergin bey, teşekkür ediyorum tekrar burdan.ben sipariş de verdim, kafamda biraz şekillendi, küçük bir pürüz olacak gibi (boyutla ilgili) onu da çıkma parça aldım, onu kesip biçerek halletcem..aslında gerek de yoktu ama olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #55 : Nisan 14, 2010, 03:37:05 »
Güzel olmuşlar...
ŜŜĪĬÑÀÀÑÑ

2010 corolla d4d comfort...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #56 : Nisan 14, 2010, 21:46:02 »
ikisini birleştirmeyi planlıyorum ben de :) sonuçta açılmayan kapınınki niye durduk yerde yansın :) açılan kapının eşiği yanar çok da güzel olur :)
bu projeyi dört gözle bekliyorum...
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Nisan 14, 2010, 22:10:31 »
bu projeyi dört gözle bekliyorum...
bir gün arabasız kızılaya gitcem ve parça toplıcam :D oldu bil sen onu (innnşaalllaaah :) )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Nisan 14, 2010, 22:35:19 »
Benim kapı eşiğim hep leş gibi oluyor =/ Gerçi havalar güzelleşince çamur kalmaz benim okulumda da ama YARİS yaptırsaydı biri de bi göreydim :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Nisan 14, 2010, 22:50:11 »
Benim kapı eşiğim hep leş gibi oluyor =/ Gerçi havalar güzelleşince çamur kalmaz benim okulumda da ama YARİS yaptırsaydı biri de bi göreydim :D
boyları standart o yüzden emanet gibi durma ihtimali var :( ama proje gerçekten çok şık :D