Gönderen Konu: 1.6sı olan corollacılara soruyorum??  (Okunma sayısı 6397 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 1.6sı olan corollacılara soruyorum??
« Yanıtla #80 : Nisan 25, 2010, 19:49:10 »
C200 ile sakin bir günde tanışmıştık, o tek kişiydi benim yanımda bir arkadaşım vardı, askerden yeni gelmişti, yanımdaki çocuk şoka girecekti neredeyse. Nasıl olur, c200 felan sonuç " gelemedi"... ( kompresör olmayabilir idda etmiyorum, ama sonuna kadar zorladığını iyi biliyorum...)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 25, 2010, 19:49:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #81 : Nisan 25, 2010, 20:54:11 »
ya açıkcası gece saat 4 sıralarıydı ama gene de yol tek şerite düştüğü yerde ben önde girdim yani ondan öle dedim c serisi olduna eminim ama kompressor olduğunu amcaoğlu söledi benim bana ondan öyle yazdım yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Nisan 26, 2010, 16:01:09 »
C200 ile sakin bir günde tanışmıştık, o tek kişiydi benim yanımda bir arkadaşım vardı, askerden yeni gelmişti, yanımdaki çocuk şoka girecekti neredeyse. Nasıl olur, c200 felan sonuç " gelemedi"... ( kompresör olmayabilir idda etmiyorum, ama sonuna kadar zorladığını iyi biliyorum...)
şaşırmadım :D ama ben hayatımın kazığını c320den yemiştim :) otobana yan yana girdik, bana bakıp gaza asılışı hala aklımda :D sadece arkasından izlemiştim :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Nisan 26, 2010, 17:44:39 »
şaşırmadım :D ama ben hayatımın kazığını c320den yemiştim :) otobana yan yana girdik, bana bakıp gaza asılışı hala aklımda :D sadece arkasından izlemiştim :D
:) kötü olmuş bende bir keresinde Mersin otobanından Antepe gelirken yanımdan bi porshe geçti modelini felan tam kavrayamadım ama çok hızlı geçmedi biraz gaz açıp yaklaşayım dedim, tam netleşmeye başlamıştıki sol sinyali yakıp bir anda hayal oldu gitti :) tabi hemen kendime gelip ekonomi moda geçtim :P
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #84 : Nisan 26, 2010, 19:21:01 »
bende de toyotadan evel 124 kasa mercedes vardı 300e ama yanıma geldi bi kaç genç artislik hareketler fln tabi bilmiyolar 3000 motor bi araba olduğunu gayet normal bi şekilde kalktım sonrada arabayı rokete geçirdim sonraki lambalar da gençler yanıma yanaşamadı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #85 : Nisan 26, 2010, 19:22:31 »
türkay dün yolda denk geldik gene :)senin stop lambalarına bayıldım valla çok güzel olmuş :D sen daha yeni gitmemişmiydin kardeşim dayanamayıp gelmişin izmire :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Nisan 26, 2010, 19:39:26 »
Roket nedir ?
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Nisan 26, 2010, 19:41:26 »
türkay dün yolda denk geldik gene :)senin stop lambalarına bayıldım valla çok güzel olmuş :D sen daha yeni gitmemişmiydin kardeşim dayanamayıp gelmişin izmire :)
teşekkür ederim kardeşim sağolasın :) valla her zamanki gibi ankaraya giderken yakalıyorsun :) yine yola çıkmıştım ankaraya gidiyordum :) dayanamadım 3 günlüğüne döndüm izmire :P
Roket nedir ?
kick down :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #88 : Nisan 26, 2010, 23:22:08 »
ya otomatik şanzımanlarda oluyo gaz pedalının altında ayağını tam gaz yaptında araç bi ufak vitese alıp sonra uçuyo işte onun gibi bişe:)ii yapmışın kardeşim anlaşılan beni görmeden dönemicen sen ankaraya denk gelioz hep baksana:)