0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mercedes-benz..lütfen, bakın lütfen..şu aptal c180 blueefficiency denen aracı amg paketle satmayın...arkasında amg yazan bir şeyi corolla ile geçmek benim bile kanıma dokunuyor.ben şakacı arabaları seviyorum, tipine bakıp bir şey beklenmeyen arabaları..Bu sözleri çok tutmuştum
mercedes-benz..lütfen, bakın lütfen..şu aptal c180 blueefficiency denen aracı amg paketle satmayın...arkasında amg yazan bir şeyi corolla ile geçmek benim bile kanıma dokunuyor.ben şakacı arabaları seviyorum, tipine bakıp bir şey beklenmeyen arabaları..
burdayım kardeşim işten fırsat olmuyo pederdeydi araba c.tesi pazar bendeydi özledim arabamı:)biliom senn 2009 u da bende bi gece amcaoğlunun honda ile kalkmıştım c200 ile kompressör mü deilmi hatırlamıyom oynamıştım biraz adamla sonra adam utandı ayağını gazdan çekti
yok bnm 1.3 le değil 1.6 hondayla yürüdük biz yani ondan öle diom bnm arabam haddini bilir okadarına yeltenmez bile.
usta 1 yanlışlık olmasın honda'nın vti'ı bile gelse 160 bg'lik stockda c200 şaka yapar yani çok mantıksız geldi ondan söyledim