0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
taktır kardeşim hiç bekleme.bende 2006 terra var.ben ikinci el aldım.aldığım günün 15 .günde taktırdım.tekşikayetim.arabanın rölanti ayarı bozuldu.onu da yaptırmak istedim ama olmaz dediler.ama fazlada araştırmadım.alıştım.onun dışında hiç bi şikayetim yok.tamamen memnunum.
ben de 2006 1,4 terra var aldesa marka lpg taktırdım sorun yok yakıt ta gayet iyi. fakat rolanti sorunu bende de başladı. önceleri benzinde yapmıyordu lpg takınca benzinde de yapmaya başladı. usta çare yok dedi başka bir ustaya götürdüm kaputtaki gaz telinin olduğu yerin altına somun taktı biraz yukarıda durması için düzeldi şu anda rölanti 900 değerinde
mehaba murat ya bende düzeltmek istiyorum tam olarak nereye taktı resim ekleyebili misin?veya biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?bide benim arabada şu otomatik cigle olayı var.araba soğukken 1700 1800 lerde çalışıyo.kış ayları için normaldir dedim ama havalar ısınmaya başladı, dışarı 20 derceyken bile araç yine aynı.bu biraz canımı sıkıyo.normalmidir bu acaba bilgin varmı?
resim olayını henüz çözemedim ( ama somunu taktığı yer: ismini bilmiyorum ama ön kaputtaki gaz telinin bağlı olduğu yarım daire şeklindeki mekanizmanın durağan halindeyken temas ettiği noktaya taktı biraz daha yüksekte durması için. yani gaz pedalına ayakla milimetrik bir dokunup o halde kalmasını somun takarak halletti..
Bizim araçlarda vvt i motorda 650 rpm düşünce titreme belirgin hissediliyor.Servis normal oldugunu söylüyor.Ama etrafımdaki vvt i ları çogunda lpg takıldıktan sonra devir saati biraz dengesiz olarak 650-700 rpm arasında gidip geliyor.Ama ustanızın yaptıgı gibi somun takıp devir saatini 900 lerde tutmak motor ömrü için nekadar iyi olur orasını bilemem.Ayrıca motor ekonomik olmaktan çıkıyor.İlşk başta 1300 rpm den başlayıp 650 ye kadar düşüyor.Bu şekilde daha ekonomik çalışıyor.