İki yıl önce Logan aracı ile piyasaya giren küçük ve düşük fiyatlı otomobilde şimdi sıra Toyota'da. Toyota'nın Aygo modeli, bu yıl ekim ayında Türkiye pazarında boy gösterecek. 1.0 litrelik 68 beygir güç üreten benzinli ve 1.4 litrelik dizel motor yer alıyor. Aygo'nun benzinli modelinde 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi ise 4.6 litre. Şubat ayında üretime, temmuz ayında satışına başlanan Aygo modelinin, hem ekonomik, hem küçük otomobile yönelen Türk tüketicileri tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Üstelik EuroNcap çarpışma testlerinden aldığı 4 yıldız ile güvenliğini tescil ettirmiş durumda. Toyota Aygo'da standart donanım olarak ABS; EPS ve çarpışma riski anında yaralanmaları en aza indirgemeyi hedefleyen Minimal Intrusion Cabin System (MICS) bulunuyor.
herhalde vaz geçilmiş. Şimdi de IQ geliyor diyorlar ama bakalım ne olacak
aygo, citroen c1 ve pejo 107 tamamen aynı araçlar.
aynı fabrikada tamamen aynı parçalar ile üretiliyorlar. Son makyajlarında ufak tefek tasarımı farklı parçalar var sadece.
Bizde bir tane var şu an 80bin km de ve dizel. torku sayesinde çok keyifli ve performanslı bir kullanım sunuyor.
abs airbag klima , aux girişli cd player mevcut. ön camlar otomatik ama sağ cam soldan acılmıyor mesela

yakın ama içerden yetismek kolay hehe.
benzinlisini test etmistim ben bence cok kotu. 1.0 oldugu icin cok yuksek devirli calısıyor.
dizel 90km/h 1600 devirde gidiyor nefis.
ben corolla ile 5.5 yakarken c1 le 4 yakıyoruz.