0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benzinli gibi yakıyor kesinlikle kontrol ettirin
bir çok yerde bu cihaz var. aracın egozostuna bir sensör bağlayıp, çıkan gazların oranlarına göre sisteme verilen lpg miktarı değiştirilir. Bu sayede ideal karışım oranı elde edilmeye ve dolayısıyla aracınızın en ideal yakıt tüketim değerine yaklaştırılması sağlanır. Tabi bu işlemden önce aracın bujilerinin ve hava filtresinin de problemsiz olduğundan emin olmalısınız.
2 gundur takıldı lpg 90 km de 13 lt lpg yaktı ucuk bı deger benım ıcın benzın daha karlı ıdı
bendede 99 corolla var bir türlü kıyamadım gaz taktırmaya. geçenlerde arkadasımın nissan micrasına taktırdık brc marka fakat o da gayet fazla yakıyor ve benzinden gaza gecerken araç stop ediyor biraz daha gidince düzeliyor . yakıtta pek bişe farketmedi tek karı gazın ucuz olması diye düşündük. haliyle gazdan baya soğudum . birde gazcı firma toyotalarda gaz takılınca sorun yaşıyoruz motor benzinden başka bi yakıtı sevmiyor uyanık japonlar die bir cümle kurdu. banada gülmek kaldı haliyle. acaba toyotasına gaz taktırıpta başka sıkıntılar yaşayan varmı.