0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay abi o murat benim yaa
Filmler değil de aslında derilerinin sökülmesi lazım öylelerinin
Pahalıya gitti, bi paket marlboro ya bakardı murat yaa nanik yapsaydın keşke
Pahalıya gitti, bi paket marlboro ya bakardı mehmet yaa nanik yapsaydın keşke çaktırma Murat yaaa Kıskandın hemen
verir verir
eskiden ruhsatın arasına 50 koyardım (çocukluk işte, allahtan hiç sormamışlardı ) bir paket marlboro koyayım bari
sigaranın içine zehirli bi madde koycan içince ölcek , hahaha
oha efsane fikir..yapcam lan bunu..gebersin pislik..
Beyler çevirme var dikkat edin
Kesinlikle şahıslarla alakam yoktur Reis Polis İyi geceler dileklerimi iletmeyi bir borç bilirim saygılar
Haakkı abi ben plakaları sana bildiriyorum 06 th 131 mi neydi bu araç yükset süratle seyrdiyor.Bunları bir an önce çevirelim abi..Nagihanla mehmet de geride beklemede kalsınlar.
...arabaya yakışmış aslında body kit
Hadi sıkıyosa bundan sonra yorum yapın .Yersiniz cezayı.Abi allah iyiliğini versin..Memet ben hayatta vermezdim cidden.İnsan kendi onurunu bukadar aşağılara çekemez..62 km ile 245 radar cezamı kabul ettim.,Bu arada lütfen radar görüntünüzü istediğiniz takdirde mutlaka size ibraz etmek zorunda.Bazı uyanıklar telsizden anonsa girmeden telefonla plaka verip radara düştünüz diye insanları kandırabiliyorlar..Böyle durumda radar aracının yanına kadar gidip görüntü isteyin.Cezamıda öderim vergimi de rüşvet mi asla..