0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Memet ben hayatta vermezdim cidden.İnsan kendi onurunu bukadar aşağılara çekemez..
Mehmet polisette yaptırdın demi..Bende yan marşpiyel falan yaptırcamda işçilikleri malzeme kalitesi nasıl.Hoşuna gittimi..Çecirme var mehmet yavaş git evine yayan gidersin baq Hakkı komserim elinde hazır beklıyor...
Mehmet kardeşim bende yaptıracam marşpiyel falan.serviste yan marşpiyeller boya hariç 600 ön ızgara 375 ön tampon altı 350 arka tampon altı 475 bunların hepsi boyasız fiyatları.Valla abicim sende haklısın diyecek bişey yok..Acınacak durumda olan böyleleri işte.
Haakkı abi ben plakaları sana bildiriyorum 06 th 131 mi neydi bu araç yükset süratle seyrdiyor.Bunları bir an önce çevirelim abi..Nagihanla mehmet de geride beklemede kalsınlar.
mehmet abi çok güzel duruyo araba. bi tane de tam arkadan fotoğraf olsa maşallah diyelim de nazarımız değmesin
uuu iyimiş yahu,bende dezent f 15" jant kullanmayı istiyorum, 5 kollu jant mı yoksa 8 kollumu alsam bilemedimtavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
2.vizelerden sonraya yeterli meblağya ulaşmış olacağım mehmet, gideriz değil mi polisete? Lütfen lütfen lütfen
tamam gideriz , ama body-kitle mi başlayacan modifiyeye önce bir jant , lastik , yay yap
Mehmet Jant dışında herşey çok yakışmış çok şık kesene bereket