0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynı sorun bendede var, 2004 corolla, Fethiye Bakırcılar Servisine göstermiştim, bir parçanın değişmesi gerek demişlerdi o günden sonra uğramadım, 100000 bakımına gittiğimde bakıcaklar, sonucu buraya yazarım.
Hocam direksiyonun altında hava yastıgının spiral kablosu varBu kablo koparsa uyarı ikazı sönmeyebilir.Bu kablonun corolla için parça fiyatı 350 tl idi.ÇIkmacılarda bulabilirsiniz aracınızı model yılını direksiyondan kumanda falan varsa onuda belirtin bulursanız iyi olur.Sadece uyarı ışıgı yakıyor:
Bu arada Yaris kaç model. 2003 ten öncekilerde emniyet kemerinde sensör yok diye biliyorum ben.
ramazan abi 2010 avensiste emniyet kemerinde sensör var mıdır?hava yastıklarının açılmamasına buna bağlı olabilir mi?serviste emniyet kemerinin takılı yada takılı olmamasıyla alakası yok demişlerdi açılcaksa açılır demişlerdi..?yoksa beni mi kandırdılar
Arkadaşlar merhaba çok yıllar olmuş ama bende aynı sorunu yaşıyorum şuan ne önerirsiniz manisa somadayım en yakın servis balıkesir ya da sanayide bir şansımı deneyeyim mi teşekkürler...