Gönderen Konu: Verso 1.6  (Okunma sayısı 4267 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • oyun
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Verso 1.6
« : Mart 30, 2007, 12:20:30 »
Verso alıcazda kullananlar ne kadar yaktığını yazabilirmi
MyOyun.com

Toyota Club Türkiye

Verso 1.6
« : Mart 30, 2007, 12:20:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
Verso 1.6
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2007, 18:29:49 »
merhaba arkadaşlar bende 1,6 2005 ve 20 bin km de verso var şehir içinde 300  şehir dışında da 220 250 civarı yakar. belki biraz çok gibi görünser bile araç çok şahane sanki jeep kullanıyo havası veriyo uzunyolda da çok iyi bi araç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Verso 1.6
« Yanıtla #2 : Eylül 04, 2007, 00:37:43 »
Merhaba bende 2006 haziran CV Comfort var genelde eşimin arabasını kulladıgımız için bugünün  tarihi ile 7010 km oldu henüz.Depo 60 lt lik ve genelde hep depoyu full dolduruyorum  145 YTL civarı tutuyor ve 560-590 km Ş.içi gidiyor ve sonra tekrar dolduruyorum.Ekranda 100km/ 8.9-9.7 arası tüketim gösteriyor.
Toyota Corolla VERSO 2006 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Verso 1.6
« Yanıtla #3 : Aralık 25, 2009, 17:15:19 »
Merhaba arkadaslar ben Almanyada yasayan biri olara söyleyebilirimki; Klasesinin en iyi araci Olaya tek yakit olarak bakmayin arabanin dayanikliligi yolu tutusu bence süper.Almanyada 2008 de (TUV) yani muayene kontrollerinde en az ariza gösteren arac  olarak birinci geliyor fazla söze gerek yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2010, 16:59:55 »
sedat bey verso alacaksan eğer benzini düşünme diğer artılarına bak lpg taktırırsın benzin problemini çözersin yoksa alacağın paraya daha az yakan bir araba alabilirsin ama verso bir başka
Şeb-i hicran yanar canım, döker kan çeşmi giryanım
uyararır halkı efkanım,kara bahtım uyanmazmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2010, 09:12:57 »
İbrahim Bey, mesajınızı yazmadan önce keşke konunun tarihine baksaydınız :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2010, 08:27:31 »
İbrahim Bey, mesajınızı yazmadan önce keşke konunun tarihine baksaydınız :)

ya  hakkı bey sonradan fark ettim tarihi
Şeb-i hicran yanar canım, döker kan çeşmi giryanım
uyararır halkı efkanım,kara bahtım uyanmazmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #7 : Şubat 23, 2010, 10:48:55 »
Merhabalar,

Bende yılbaşında Verso Premium aldım ve şu anda 1600l'ü km'lerde aracımı güvenle ve huzurla kullanıyorum. Genel olarak araçtan çok memnunum, sağlamış olduğu küçük güzel farklar (geri kamerası, anahtarsız çalıştırma, araca yaklaştığınızda yolunuzu aydınlatması etc.) güzel özellikler.

Ama benim sorunum şu ki kasislerde arabanın arkası hop oturup hop kalkıyor ve stepne üzerinde önde bize yakın olan yarı açılır kapak da bu hoplamalardan nasibini alıp havaya kalkıp iniyor ve ses çıkartarak geri kapanıyor. Sevise götürüp sorunu ilettim oraya keçelerden bir izolasyon yaptılar ama zamanla keçeler ezildi ve aynı ses tekrar gelmeye başladı. Aslında bu tip yüksek ve havaleli araçlarda bu tip hoplamalar normal ama içerdeki sesleri çok dinleyen birisi olarak bu tip seslere takıyorum. Servisin çözüm bulamaması sonucu ben çözüm üretmeye çalışıyorum ve aklıma 2 yol geldi: Ya karşılıklı cırt cırt ile kapağın havaya kalkıp inmesini engelleyeceğim ya da yine çift taraflı bant ile şu buzdolaplarının üzerine yapışan şerit mıknatıslardan yapıştırıp o kapağın kalkıp inmesini engellemeyi sağlayabilirim diye düşünüyorum.

Diğer bir konu ise şu anda şehir içi dışı karma 8.0 olarak gösteren yakıt tüketimini dizginlemek adına taktırmayı düşündüğüm LPG. Burada aslında kafam biraz karıştı zira servis yeni versoların 7 koltuklu olması sebebi ile TÜV muayenesinden geçemediği yönünde görüş belirtti ayrıca garantinin doğal olarak bozulacağını ve LPG kaynaklı bir motor arızasının garantiden karşılanmayacağını söyledi. Bununla birlikte 100TL lik benzinle 350km civarında yol yapıyor olmakda biraz masraflı gibime geliyor. Yılda yaklaşık 30.000km'lerde yol yaptığım düşünüldüğünde LPG ye geçişte yıllık kazancım 3000-3500TL lira olacak diye düşünüyorum. Buradaki kazanç da muhtemel bir motor arızasını kompanse edebilirmişim gibi geliyor.

Sonuç olarak 2001 den beri Corolla'nın 3 nesil otomobilini kullanmış birisi olarak Toyota'ya bu tip küçük detayları düşünememekten dolayı suçlamayı haksızlık olarak görüyorum.

Herkese kazasız belasız günler diliyorum.

Mert