0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok acayipmiş süper olur ama patlama derdi yok
güzel icat ama ani frenlemelerde veya ani esnemelerde havanın yaptığı esneme görevini ne üstlenecek ?...titreşimle amötisörler ne olacak ön düzen ne olacak?...
önce taştan, sonra tahtadan, ardından dolgulu lastik... derken şambrelsiz lastik, şimdi havasız lastik, yakında lastiksiz jant, jantsız araç, araçsız ışınlama... ve...: nirvana
Lastikleri partalamamak kötü olur, arasına çamur girse felaket balans titreme yapar, vs.vs. arazi için daha uygun gibi bence...
Bu tür lastiklerin fotograflarını, daha 4-5 yıl önce, yabancı bir sitede görmüştüm.Ancak nden 4 yıldan bu yana her hangi bir gelişme olmadı bilmiyorum.Yani neden kullanımı başlamadı.
Güzel soru...
4-5 yıl önce yabancı sitede gördüyseniz büyük ihtimal site oluşmadan ya da denemeler başlamadan ortalama 10 yıl önce başlamıştır bu araştırma ve avrupada kullanım sahası da bulduğunu tahmin ediyorum ......hesabıma göre 15 yıl olmuştur tahmini çıkalı bu da demek oluyorki takribi 15 sene kadar daha bir süre Türkiyeye gelmez.... epey ilerlediğimizi gösteriyor bu hesap neden mi eskiden avrupa ile aramızdaki fark 50 sene idi şu anda 30 sene gibi yani 20 sene yaklaşmışız demek oluyor.....