Geçen gün sağ ön farın yanmadığını farkettim, akşamında otoparkta farlara bakarken komşumuz gördü baktı biraz ampülü patlamış sadece dedi. Bugün de fırsat bulmuşken oto aksesuarcıya gittim. Yolumun üstünde hep gözüme takılan bir yerdi. Normal bir ampül takıyordu ki xenonları sordum yanlış olmasın monzaydı sanırım 250 dedi sonra narvalardan bahsetti. %50 xenon türevi bir ampülmüş, alman marka zaten. Isınmaya gerek duymadan direk beyaz olarak yanıyormuş ampüller. Valla beni dinlemeden taktı ampülleri usta, hatta parkları da beyaz yapalım dedi onları da yeniledi. Ben tabii her ihtimale karşı sağlam olan eskileri aldım da, daha önceden kullanan oldu mu narvayı?
farlar 65
parklar 10
Bana sormadan taktın usta yap indirimini artık dedim 60a anlaştık
Tofaş (Şahin) döneminde bol bol Narva kullanıyordum.Tofaş bitti Narva'da bitti.Ama o taktığı xenon vari ampuller ıslak ve sisli havalarda görüş açınızı azaltır.Kötü bir marka değildir ancak Philips ya daOsram gibide değildir Nagihan hanım...
Hayırlı olsun, normal halojen ampül sonuçta el vurmuşken xenon taktırsaydnız keşke...
hayırlı olsun nagihan kardeşim. osramın yarı ömürlü ampülünden daha uzun dayanacağını zannediyorum ama aydınlatmasında sıkıntı olabilir.
Sağolun gittiği yere kadar artık, bi anda bi dolu laf söledi dur demeye fırsat kalmadan taktı yani. Uzun ömürlü olur inş.
Malesef böyle esnaflarda var ve böylelerini özellikle itici bulurum. Elki otomobilinizi değiştirmemiş.

Arkadaşların söylediği gibi bunların isimleri zenon, yoksa zenon sistemler ile yakından uzaktan bir ilgileri yok ve kullanım açısından da sağlıklı değillerdir. Ayrıca karşıdan gelenlerin gözünü alma potansiyelleri vardır.
böyle esnaflardan ben de yılgınım, her an karşına çıkabilirler. ben ne yapıyorum; forumdan en çok rağbet gören ürünü gittim internetten sipariş ettim. pazar gecesi verdim siparişi şu anda kargonun kırıkkale şubesine gelmiş. akşama takarım yeni ampullerimi.(philips power2night gt150)
Narva H4 hiç tavsiye etmem 1 hafta kullandım şimdi kutusunda duruyor. .Xenona geçiş bizim araçlara baya pahalı olduğu için en güzel sarı Osram.Xenon için far değiştirme mercek vs hiç gerek yok bana göre zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.