Gönderen Konu: lütfen yardım  (Okunma sayısı 598 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
lütfen yardım
« : Mart 30, 2010, 18:44:37 »
arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi ikinci el olarak aldıgım 2009 model yarisim direksiyon toplamama problemı için servise götürdüm ;
fakat direksıyon toplamama sorununun süspansiyon traversi, travers orta lastiği, sağ ön aks bilyası

ve işçiliklerinin hasardan dolayı garanti kapsamına girmediğini belirtti. neden garantiye girmediğini sordugumda

aracın çukura düşmüş ,darbe almış olabilecegini ,ilk sahibinin kullanıcı hatası yapmış olabileceğini söyledi ki

ben böyle bir açıklamayı yada bahaneyi kesinlikle kabul etmiyorum .ve fiyat olarak 1350 lira cıkartıldı

şimdi ne yapmam gerekıyor bu parcalar neden garantıye gırmıyor. her reklamda kalıte ve guven dıyen toyota benı düşündürmeye devam edıyor . lutfen goruslerınızı ve tavsıyelerınızı yazarmısınız
imza yok ,parnak bassam olurmu ?

Toyota Club Türkiye

lütfen yardım
« : Mart 30, 2010, 18:44:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #1 : Mart 30, 2010, 19:03:20 »
  Geçmiş olsun. Bu konuda servise hak vermemek elde değil. Çünkü bunların kullanım sonucu oluşan bir hasar mı, fabrikasyon bir sorun mu olduğunu kanıtlamak zordur ki büyük ihtimallede bu tip sorunlar kullanımda meydana gelen bir sorunla (çukura düşme, kaldırıma çıkma vs.) ortaya çıkar. Bence başka bir servise daha aracınızı göstermeyi deneyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #2 : Mart 30, 2010, 19:12:27 »
bı bakıma haklısınız hakan bey fakat ben her türlü hakkımın sonuna kadar arkasında duracagım gerekırse tüketici haklarına kadar.
imza yok ,parnak bassam olurmu ?