Arkadaşlar daha önce bahsettiğim gibi balans yapması ve frenlemede aşırı titreme nedeniyle ön fren disk ve balatalar değişti, frenler normale döndü tutuşda sıkıntı yok titremede gitti ancak yeni balata ve disk ötüyor anlamadım gitti, ustaya telefon açtım bana havalardan geçmezse getir balataları değiştireyim dedi yaklaşımı iyi olduğu için tamam felan dedim. İnceledim Veka marka bir şey takmış kendisine çok pahalı çokta ucuz olmasın demiştim nette araştırdım doğru dürüst bir bilgiye ulaşamadım. Tahminim diskte balatada aynı marka Kocaeli Balata sanayi gibi bir sitede aranan marka olmuştur gibisinden bir yorum var sadece sizce ne yapmalıyım. ötmesi normal değildir herhalde yaklaşık 1,5 ay oldu aynı durum devam ediyor 500 km yapmışımdır. Şunuda belirtmek isterim forumu hergün takip ediyor yeni açılan konulara göz atıyorum dikkatli arkadaşlar online olduğumu farketmiştir. sıkıntısı olduğunda ziyaret ediyor düşüncesine mahal vermiyeyim diye, bazen böyle eleştriler okudum bu nedenle açıklama yapmak gereği duydum.