Gönderen Konu: Dijital klima ekran ve dijital saat ekran camını içten lekelenmesi  (Okunma sayısı 2333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar Sollardaki Dijital klima ekran ve dijital saat ekran camını içten lekelenmesi beni deli ediyor kaçtane arkadaşımın arabasına bindiysem aynı  :o
Servise sordum içeriden buğu yapıyor leke bırakıyor diyorlar Yaa VW olsun değişik markalar olsun biniyorum pırıl pırıl  :(
Allah dan benim klima ekranım temiz ama saatin ekranı içeriden boncuk boncuk lekeli nasıl düzeltebiliriz bunu bilen varmı klima panelini söktüreceksiniz demeyin sakın... >:(
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
...klima panelini söktüreceksiniz demeyin sakın... >:(
tamam kızma. dememi istemiyorsan demem. :) şaka bi tarafa sinir bozan bi durum. ben de gördüm bir kaç arabada. ama şükretmek lazım, diğer bazı markalarda yol bilgisayarı ve radyo ekran yazıları bozuluyor, okunamaz hale geliyor. camın nasıl söküleceğini bilemiyorum ama benim arabada olsaydı bişekilde sökmenin çaresine bakardım...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Dediğnizde doğru bir çok astrada ekran yazıarının yarısı okunamıyor.
Ama bu olayda sinir bozucu bir durum Dijital kliman var ekranı çamur gibi :(
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
ben marka vermek istememiştim ama astra nın bu sorunu kronik sanırım.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Bülent bey orayı temizlemenın başka bir yolu yok maalesef.Dijital gösterge ve klima panelinin göstergeleri plastik.Serviste çizmişlerdi benimkini 27 tl tanesi 2 si 54 tl yurtdısından 15 günde geldi..Bunuda söylüuorum çizik falan varsa temizlemek(dışardan) için pasta zımpara falan kullanmayın.İçerdeki pislige gelince benim aracımında lekeler vardı hatta o tuşlar zamanla bazıları tutukluk yapıyor iyi çalısmıyo mecburen ön gögüsü sökmeniz gerekiyor.Ön gögüsü süktükten sonra arkadaki 3 soketi cıkarıyorsunuz.Ön panel (küllükten yukarısı tek parça) elinizde kalıyor..Sonra arkasında 8 tane vida var onları acıyorsunuz.İçerde devrenini üzerinde2 tane vida var onuda söküyorsunuz söktükten sonra devreleri çıkardıktan sonra klima ve saat göstergesi gözüküyor..Temizleyip takıyorsunuz.Servise yaptırabilirsiniz.Ben söylediğimide 3 saat kalacak uzun iş falan dediler ama benim 20 dk almadı.Bunu söküp takmanın hiç bir zararı yok.Kendiniz sökecekseniz gögüsü sökerken en cok dikkat etmeniz gereke üstteki 2 tırnak.Alttan kaldırısanız o tırnakları kırarsınız.Gögüsü hafif öne dogru çekip oraya ince tornovida geçirip öne çektiginizde düşüyor..Hepsi geçmeli.
o yapışkanlar(Klima ve saat) ön taraftan sökmeniz çok zor.Sökseniz bile geri yapışması zor olur.
2011 d4d Corolla