0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bülent bey size diyeceğim tek bir şey var, mesajını okurken bir ara kendi yazdığım mesajı okuyorum zannettim. neslim tükenmemiş bu sevindirici. ama kafaya bu kadar takmaya gerek yok. farın plastiklerinde çatlak olabilir, veya cam plastik aksama tam yapışmıyordur. öncelikle far orjinalmi ona bi bakın derim. benim sağ sisde aynı problem vardı, ben çok uğraştım sökemedim, usta sağolsun lifte kaldırdı, tampon korumasının yarısını sökerek ulaştı sise, parmak boyu çatlak varmış silikonladık taktık şimdi problem yok. tampon da, far da sökülür takılır. araba tek parça üretilmiyor sonuçta. kırılan tırnaklar geçmeler nadir de olsa görülebilir, yenisi alınır düzelir. oralarda bulamazsanız ankaradan yardımcı oluruz gerekirse. kafanıza takmayın derim ben...
Bülent bey benimde sağ farda buharlanma vardı,2 ay böyle kullandım.Birgün ankara şaşmaz oto sanyiiye yolum düşünce plastik aksam tamircisi gördüm ve durumu anlatım ve tamam abi hallederiz deyip söktü ve1 saat sonra tamam abi senin işin deyip getirdi ve farım yeni gibi oymuştu eline sağlık deyip çıktım (tabi 20tl cebe attı) eve vardım sabah baktımki far gene aynı....sonra anladım adam sadece fara kurulama yapıp yüzeysel yapıştırmış...Neyse 1 hafta önce yine yolum düştü ve hemen adama gidip durumu anlattım.Ve adam abi valla far nereden sualıyor inan bulamadım dedi.sonra farı söküp bu sefer farın içine kadar açtı orj.yapışkanlarını vs temiledi sildi ve kaliteli bir silikonla içini dışını yapıştırdı taktı.+++camsuyu depomda çaylaktı onuda halletti ama adam baya 3 saat uğraştı(25 tl aldı) ....Şimdilik çok yağmur yağmadı ama buhar yok farda....inşallah sorun çıkmaz.Bekliyorum ne olacak......
selam arkadaşlar benımde aracımın sol farında buharlanma wardı sonra sagdada oluşmaya başladı sımdı ıkı farımda akvaryum gibi bikere temizlettim faket tekrar yaptı bide Farlar Göstermiyor Buda Toyotaya hiç yakışmıyor..