Gönderen Konu: tavan çıtası  (Okunma sayısı 7921 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
tavan çıtası
« : Mart 29, 2010, 10:31:50 »
arkadaşlar merhaba aracıma tavan çıtası almak istiyorum fakat sw ae101 tavan çıtasını nette bulamadım. bulundugum yerde çıkmacı yok istanbula da yolum pek düşmüyor bi aksesuarcıya sordum 150-200 e yaparız dedi çok geldi. sizden ricam diğer araçların muadilleri uyarmı mesela kartalın? yada çıkmacılarda fiyat nedir?

Toyota Club Türkiye

tavan çıtası
« : Mart 29, 2010, 10:31:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: tavan çıtası
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2010, 18:01:40 »
Hocam tavan çıtası dediğin tavan spoiler ( rüzgarlığı) herhalde.
Sw araçta hiç rüzgarlık görmedim lakin ergonomisi uygun gibi gelmedi bana cam çok dik iniyor çünkü.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2010, 00:48:17 »
yok umit bey tavan çıtası spoiler değil (spoiler Hb lerde var biliyorum) benim istediğim orjinal touning lerde tavanda 2 çıta varya ondan. port bagaj takmak için kullanılır genelde ama sadece aksesuar olarak düşünüyorum ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2010, 15:11:14 »
çıkmacılara baktınız mı Ahmet Bey, touring den çıkma bulabilirsiniz belki. sizin tavanda da takma yerleri hazırsa kolayca takılır, ama tavanı deldirmek gerekiyorsa bence hiç girmeyin o işe...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2010, 16:20:30 »
yok umit bey tavan çıtası spoiler değil (spoiler Hb lerde var biliyorum) benim istediğim orjinal touning lerde tavanda 2 çıta varya ondan. port bagaj takmak için kullanılır genelde ama sadece aksesuar olarak düşünüyorum ben.

Bizim burda beyaz bi SW var. Onda da bahsettiğiniz parça var. Çok şık duruyo aslında :) Çıkmacılara bakmakta fayda var. Ayrıca dediğiniz gibi Kartal'ınki de uyabilir belki. Denemek lazım.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 02, 2010, 16:27:27 »
Bu parçalar hava direncini arttırıp daha fazla benzin tüketimine neden olmaz mı? Birşey taşınmayacağı zaman onların sökülmesi tavsiye ediliyor diye biliyordum.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2010, 02:07:35 »
Arkadaşlar bulundugum yerde çıkmacı yok yolumda istanbula aracımla düşmüyor. yolu cıkmacılara düşen bi arkadas olursa ögrenirse sevinirim. elimde metreyle dolaşıp bi kartal yada dacia da kovalamak istemiyorum:) ayrıca tavanda takma yerleri yok fakat ben delmeden 2li kompenentler var onlarla yapıştıracam. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #7 : Ekim 07, 2010, 20:34:53 »
arkadaşlar bende 2000 model sw var ben maslakta 150 tl ye taktırdım deldirmeden silikonla yapıştırdık pek sağlıklı olmadı araba yıkatırken yıkamacılar çıtadan destek alıyor sürekli kopuyu sürekli yapıştırıyorum tamam hoş bir görüntü veriyor ama sürekli problem