arkadaşın aracı aldıysa hayırlı olsun ama almadıysa 1-2 bilgi kırıntısı var elimde micra ile ilgili

kullandığım micra otomatik yalnız onuda söyleyeyim.
micra techna denen modeli, otomatik ve kesinlikle az yakmıyor. 1.4 otomatik az yakar diyen bazı arkadaşlarım varda, araç gayet yakıyor bence.
otomatik olduğu halde kalkışlarda motoruna göre atak bir kalkışı var, ancak tabi ulaşacağı son hız çok uzun bi süre sonra gelebilir

birde tabi o araçla hız yapmak var ki ben cesaret edemiyorum, o güveni vermiyor bana araç.
İç düzayn olarak, küçük arabaya göre içi gayet ferah, yüksekliğide yeterli durumda, gayet iri biri olan ben içinde rahat edebiliyorum bazen kendimi recep ivedik gibi hissetsemde

Belirtmekte fayda var ki, araç 80-90 km hızdan sonra belirgin şekilde içeri ses alıyor ve buda sessizliğe önem veren biri için büyük bir sorun olabiliyor, hele ki dah ayüksek hızlarda ses daha da rahatsız edici olabilir.
Sürüş konforu benim beklediğimden daha iyi çıktı açıkçası. Direksiyonun yumuşaklığı, konforu vs gibi özellikleri kullanıcılarının çoğunun bayan olması göz önüne alınırsa gayet yeterli. Tabi ki avensisle girdiğim bir tümsek pek birşey hissettirmezken aynı tümsek micra da biraz sert şekilde hissediliyor..
Sonuca bakacak olursak, arkadaşınız yeni araba kullanacak olan bir bayansa hiç bir şikayeti olacağını zannetmiyorum micra'dan.