Gönderen Konu: nissan micra  (Okunma sayısı 2363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
nissan micra
« : Mart 28, 2010, 22:37:10 »
arkadaşlar benim bir arkadaşım 2005 model nissan micra alacak, aranızda bu araba ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bizi aydınlatsın, 1,2  1,4 gibi modelleri var hangisini tavsiye edersiniz selamlar

Toyota Club Türkiye

nissan micra
« : Mart 28, 2010, 22:37:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: nissan micra
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2010, 22:40:02 »
valla arkadaş bayansa mavi kırmızı güzel gider erkekse ancak siyah olur ama toplumdaki genel kanı galiba bu arabanın bayan arabası olduğu yönünde.....
gerçi kırmızı polo larla ilgili de böle takıntısı olanlar vardı...neyse 1.2 de o araçta çok iyi.araç hafif bi araç zaten ama yüklü halde 1,4 motor daha iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2010, 23:10:26 »
arkadaşın aracı aldıysa hayırlı olsun ama almadıysa 1-2 bilgi kırıntısı var elimde micra ile ilgili :)

kullandığım micra otomatik yalnız onuda söyleyeyim.
micra techna denen modeli, otomatik ve kesinlikle az yakmıyor. 1.4 otomatik az yakar diyen bazı arkadaşlarım varda, araç gayet yakıyor bence.
otomatik olduğu halde kalkışlarda motoruna göre atak bir kalkışı var, ancak tabi ulaşacağı son hız çok uzun bi süre sonra gelebilir :)
birde tabi o araçla hız yapmak var ki ben cesaret edemiyorum, o güveni vermiyor bana araç.
İç düzayn olarak, küçük arabaya göre içi gayet ferah, yüksekliğide yeterli durumda, gayet iri biri olan ben içinde rahat edebiliyorum bazen kendimi recep ivedik gibi hissetsemde :)

Belirtmekte fayda var ki, araç 80-90 km hızdan sonra belirgin şekilde içeri ses alıyor ve buda sessizliğe önem veren biri için büyük bir sorun olabiliyor, hele ki dah ayüksek hızlarda ses daha da rahatsız edici olabilir.

Sürüş konforu benim beklediğimden daha iyi çıktı açıkçası. Direksiyonun yumuşaklığı, konforu vs gibi özellikleri kullanıcılarının çoğunun bayan olması göz önüne alınırsa gayet yeterli. Tabi ki avensisle girdiğim bir tümsek pek birşey hissettirmezken aynı tümsek micra da biraz sert şekilde hissediliyor..

Sonuca bakacak olursak, arkadaşınız yeni araba kullanacak olan bir bayansa hiç bir şikayeti olacağını zannetmiyorum micra'dan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2010, 00:33:02 »
ben yaklasık 1 sene 1.5 dci kullanmıstım 1 depoya 45 lt ye ortalama 800+ km gidiodu. dizele gore fena yakmıodu anlıcagın. fakat benzinli modelleri icin aynı sey solenemez 1.2 ler sanırım sehir ici 8 lt felan yakıodu. sole eksileri var araba genis bi arac değil arka koltukta uzun boylular oturamaz kafası tavana carpar diz mesafesinden bahsetmiorum bile. bagaj icinde aynı sey gecerli baya bi kucuk. dizel bakıcaksan eger motoru gayet guclu torku hissedebiliorsun. ilgilenirsen hala elimde 15250 tl ye 2006 110 binde 2006 model 1.5 dci modeli mevcut....