Gönderen Konu: Makyajlı Avensis  (Okunma sayısı 2546 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Makyajlı Avensis
« : Mart 27, 2007, 22:32:30 »
arkadaşlar meraba makyajlı avensis almayı düşünüyorum bir aya kadar(kesin kararımı verdim) yanlız sorunsuzluğu ve sessizliği yüzünden tercih ettiğim avensis hakkında hem bu forumda hemde başka bir forumda araba ilk kalkışta soğukken abs kontrol sesi diye(ilk kalkışta tık diye) rahatsız edici bi ses varmış diye duydum bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürlerr....

Toyota Club Türkiye

Makyajlı Avensis
« : Mart 27, 2007, 22:32:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Makyajlı Avensis
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2007, 23:46:17 »
Bahsettiğin ses 1 sn bile gelmiyor. Aracın güvenlik ekipmanlarının kendi kendini kontrol etme sesi. Ayrıca o sesi duymak için motoru çalıştırmak değil sadece kontağı açmanız lazım zaten marş motorunun sesinden onu duymazsınız. belli belirsiz bi sey. Çoğu zman hiç duymazsınız zaten. kafaya takılacak rahatsız edecek bi şey değil.
2001 Avensis Sol Extra VVT-i D4 150 bg 204 Nm
Metalik Siyah 0-100:9,1 sn 0-130:12,9 sn
Asfaltı ağlatır :) Alayına gider.
Electrical Engineering @ YTU

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Makyajlı Avensis
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2007, 00:00:24 »
bende enjeksiyon sesi falandır diye tahmin etmiştim ama 2005 model 1.6 comfort avensis olan bi arkadaş ilk kalkışta duyuyorum sonra durup kaklınca tekrar duyuyorum ısınıncaya kadar falan diyince biraz endişelendim. o forumda bi arkadaş da bendede var aynı ses abs ve vscnin kendini kontrol etmesiymiş falan diyince. arabadan ses gelmesi konusunda çok evhamlıyım o yüzden bi danışıyım dedim yeni kasa avensislerde böyle rahatsız edici bi ses var mı diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Makyajlı Avensis
« Yanıtla #3 : Mart 28, 2007, 13:14:04 »
Ban de sadece kontağı çevirince bi ses gelir 1 sn fln o da belli belirsiz. Sürüş esnasında ses fln gelmez. Ayrıca motorun ısınması ile ABS ve ESP nin bi alakası olamaz.
2001 Avensis Sol Extra VVT-i D4 150 bg 204 Nm
Metalik Siyah 0-100:9,1 sn 0-130:12,9 sn
Asfaltı ağlatır :) Alayına gider.
Electrical Engineering @ YTU

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Makyajlı Avensis
« Yanıtla #4 : Mart 30, 2007, 00:54:42 »
Alıntı yapılan: Yusuf Bayraktar
Ban de sadece kontağı çevirince bi ses gelir 1 sn fln o da belli belirsiz. Sürüş esnasında ses fln gelmez. Ayrıca motorun ısınması ile ABS ve ESP nin bi alakası olamaz.
[/quote]

bugün eski kasa (sanırım 2001) di avensis kullandım özellikle dikkat ettim öle bi ses yok. acaba yeni kasada yani 2003ten sonrakilerde var mı merak ediyorum yeni kasa sahibi arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
Makyajlı Avensis
« Yanıtla #5 : Mart 30, 2007, 18:28:29 »
Alıntı yapılan: tolga vural
bugün eski kasa (sanırım 2001) di avensis kullandım özellikle dikkat ettim öle bi ses yok. acaba yeni kasada yani 2003ten sonrakilerde var mı merak ediyorum yeni kasa sahibi arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
[/quote]

2005 avensin sahibiyim herhangi bir ses yok ..
bilginize..
toyota 2009 verso premium

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Makyajlı Avensis
« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2007, 16:39:46 »
valla arkadaşlar kusura bakmayın bu konuda biraz başınızı ağrıttım ama kafam çok karışık. ben arabadan gelen sesler konusunda çok takıntılı biriyim bu yüzden avensis benim için doğru bir seçim biliyorum ama bu bahsettiğim konuda kimisi bu ses var diyor kimisi yok diyor acaba comfort elegant farkı olabilir mi donanımdan dolayı özellikle avensis sahibi arkadaşlardan biraz daha yorum bekliyorum tekrar teşekkür ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Makyajlı Avensis
« Yanıtla #7 : Nisan 15, 2007, 02:19:50 »
tekrar özür dileyerek avensis sahiplerinden cvp bekliyorum haftaya sipariş vericem kısmetse