0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazen fosur fosur sigara içenler gelip bana aa kola mı içiyorsun çok zararlı diyorlar:))))))))))))))))))))))) İnanamıyorum onlara....
Tam da Cola içiyordum misler gibi şu anda:)))))))))))Halen de içiyorum:))))))Bazen fosur fosur sigara içenler gelip bana aa kola mı içiyorsun çok zararlı diyorlar:))))))))))))))))))))))) İnanamıyorum onlara....
Niye Toyota Korolla değil de Toyota Corolla???))
Bira asitli ürün sayılmaz dimi??))
bu sizin alaycı ve küçük düşürme çabalarının yansıması oluyor galiba.....
bu söz sizin inanç kriterlerinizi yeterince yansıttığı için sizce sorun olmaz hiçbişey...arkadaşım.....ben bilgiyi veriyorum ister al ister alma,ister kabul et ister etme ama saygıyı elden bırakmamanı tavsiye ederim çevrendekilere.....teşekkürler...
Bira içen inançsız mı oluyor? Aç da anlayalım???
inanç problemi olduğu şüphesiz....haram işlemekle inanç zedelenir ve bunu zevkle yapanda ve her fırsatta ilan edendede imani hasarlara neden olur ve sonucunda ölmeden önce ruhunu şeytanın oyunlarına kurban verme ihtimali yükselir......Allah cc kimseyi imansız göndermesin bu dünyadan.....
Oğuz abi bence yanlış sularda yüzüyorsun.bence kimseye bira veye herhangi bir alkollü içki içtiği için inançsız diyemezsin.buna hakkın yok.kimsenin sana dindar diyemeyeceği gibi.her koyun kendi bacağından asılır hesabı.Allah la kul arasında olup biten herşey.başkasını ilgilendirmez.kendince iyi bişeyler yapıyor olabilirsin ama senin doğruların illada başkalarınında doğrusu olmak zorunda değil.bu yaptıklarınla sadece tepki topluyorsun.bi kardeş tavsiyesi..
umut bey......... ben hoşgörüsüz birşey söylemedim...mensup olduğunu söylediğin dinin kurallarını ve Allah cc ın emirlerini anlattım......günahlar küçümsendikçe insanın imanı zedelenir ve küfre yani Allah cc ı inkara doğru gider dedim.........anıl ve tuncer kardeşlerim........kimseye inançsız demedim günahların hafife alınması sonucunda olacakları söyledim........bira içmek veya başka bir günah hiç farketmez hepsi aynıdır......ikincisi ''her koyun kendi bacağından asılır'' sözü bize fitne olarak ezberletilmiş bir sözdür...ispat mı istiyorsunuz....bir koyun alın onu kesin ve kendi bacağından evin ortasına çengelle asın ve o koyunun 1 gün içerisinde pis kokmaya başladığını göreceksiniz direnin ve onu evden çıkarmayın iddialıyıımki en geç 2 gün içerisinde ev kokudan geçilmeyecek ve siz evden kaçmak zorunda kalacaksınız .....o koyun kendi bacağından asılmıştı siz neden etkilendiniz de evden kaçtınız ((yani işlenilen her haram ve yasak iş toplumu derinden etkiler ve tıpkı koyunun kokuttuğu gibi toplumu rahatsız eder pis kokusu ve görüntüsüyle))....çünkü rahatsız oldunuz artık dayanılmaz hale gelen koku evde yaşamanızı olumsuz etkiledi neticede kaçtınız.......bilmem anlatabiliyormuyum.......bu sözün asıl yayılma sebebi ise insanların birbirlerinin yanlışlarını görmelerine rağmen engellemek için onları hata ve yanlıştan döndürmek için engellememesini sağlamak ve toplumu bu şekilde bozmaktır..........ve nihayetinde de başardılar maalesef...kimse arkadaşı da olsa birbirini uyarmıyor ve ahlaki ve kültürel açıdan koku başlıyor ve yayılıyor maalesef ve bundan herkes etkileniyor arkadaşlar.......