Arkadaşlar Merhaba,
97 Model corolla xei modeli araç kullanıyorum.Şu an üzerinde PHILIPS marka kaset çalar var, bunu çıkarıp yerinde JVC cd çalar aldım onu takmak istiyorum. Az önce şöyle bi kurcaladım ama kaset çaları nasıl çıkaracağımı çözemedim.Acil yardımlarınızı bekliyorum.
aynı şeyleri yaşadım

15 yaşlarında saatlerce uğraşıp resmen savaş vererek sökmüştüm

ama benim teybim bozuktu ve kendisini gözden çıkarmıştım o yüzden ciddi anlamda savaş verdim, kırdım parçaladım çıkarırken

hatıra olsun diye saklarım hala :)kolay gelsin size, ama çok kolay aslında çıkarmak, deliklerine giderek bir zımbırtısı var, onu sokup tık diye çıkıyordu sanki
nerde oturuyorsunuz? ben ist pendikteyim gelin takıveriyim
teşekkür ederım ama ankaradayım:)

servisle görüştüm , her köşelerde delikler var, o deliklere u şeklide olan teli sokup çekip çıkarıyormuşuz.yarın halledicem inş.
Optimum'a yakınsanız kapalı garajda Media Markt'ın montaj birimi takar.Ramazan ustaya gitmeniz yeterli olacaktır.206'nın teybini söküp Cd çaları takması 7 dakika sürdü

25 TL'de ücret ödedim (10 TL'si anten aparatı içindi)
Bu arada Onur bey,profil bilgilerinizi tamamlarsanız seviniriz.
Nasıl söküleceği bir başlık altında detaylı olarak paylaşılmıştı. Ancak arkadaşlarında söylediği gibi iyi bir usta işi kolayca ve düşük maliyetle halleder. Bu arada arka bağlantıda sokette gerekebilir.
u şeklinde çelik 1,5 mm teller vardır teybinizin kenarlarına girecek şekilde o şekilde bir tel ayarlayınca kolayca çıkacaktır merak etmeyin.
Bence bir ustaya yaptır derim..Benim aracın da teybini söktü ve yerine cd çalar taktı..(anten aparatı ile beraber) 25 lira aldı..Kendim de yapabilirdim ama olası bir yanlış bağlantı hatasında çıkışları yakabilirdim .. O yüzden "pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın" derim....
cok basit aslında onur teyibin etrafındaki paneli bir düz tornovida ile zarar vermeden cıkarıyorsun sonra teyibin sol ve sagında vidaları ğöreceksin vidaları söktükden sonra teyip boşda kalacak yavaşca cıkar arkasında soketli kabloyu cıkart sonra anten kablosunu cıkart artık eski teyibine ğüle ğüle diyebilirsin
bir sorum olcak bu teybi oraya nasıl sığdırdın benim aracımdaki teybi soktum yeni jvs aldım ama bi baktım benden oncekı sahıbı teyibi saığdırmak için havandırma kanalını kesmiş bu nedenle ortadan ve sağ havandırmadan çok az hava geliyor bunun onarımını yapabilirim ama sonra teybi nasıl takıcam ?? acaba arkası kısa teyplermi var