Arkadaşlar daha önce bahsettiğim corolla hb de sert viraja girişlerde yaşadığım önden kayma problemi ile ilgili lastiklere baktır tavsiyelerinize uydum hakkaten sıkıntı lastikteymiş araçta kar lastikleri takılıymıi mischelin alpin marka 195/60 15 jant şimdi mevsimlik bir lastik almam gerekiyor bu konuyla ilgili ne marka lastik tavsiye edersiniz ebatları değiştirmemi önerir misiniz dediğim gibi virajlara sert girmeyi seven birisiyim:)) bu arada fiyatı da önemli tabi lastiğin:)))
205-45-16 iyi olur sanırım ama tecrübelerden yararlanırsanız doğru ebatı bulursunuz değiştirenler vardır ...
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim corolla hb de sert viraja girişlerde yaşadığım önden kayma problemi ile ilgili lastiklere baktır tavsiyelerinize uydum hakkaten sıkıntı lastikteymiş araçta kar lastikleri takılıymıi mischelin alpin marka 195/60 15 jant şimdi mevsimlik bir lastik almam gerekiyor bu konuyla ilgili ne marka lastik tavsiye edersiniz ebatları değiştirmemi önerir misiniz dediğim gibi virajlara sert girmeyi seven birisiyim:)) bu arada fiyatı da önemli tabi lastiğin:)))
ben diğer konuyu görmemiştim, buna yazayım bari

viraja sert girmek var, sert girmek var, önemli olan viraja doğru girmek

yani viraja sert girmekten kasıt direksiyonu son anda lönk diye kırayım hoop otursun o rayına diyorsan acilen 3-5cm yay almalısın, yanağı küçültüp jantı büyütmelisin..yok öyle değil hızlı gireyim düzgün görünsün diyorsan doğru dönceksin, dıştan içe doğru, mümkün olan en geniş açıyla

çok ilginçtir marangoni zeta linea lastik kullandım 195/45-16 kötü bir lastikti bence, kalkışta patinaj canavarı frenajda da kendi katiliydi ama deli dehşet viraj alırdı..şu an michelin kullanıyorum, sportlu bir adı var

o bile benim eski marangoniler kadar iyi değil