Gönderen Konu: hem teşekkür hem de yeni bir soru:))  (Okunma sayısı 1387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
hem teşekkür hem de yeni bir soru:))
« : Mart 27, 2010, 20:13:34 »
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim corolla hb de sert viraja girişlerde yaşadığım önden kayma problemi ile ilgili lastiklere baktır tavsiyelerinize uydum hakkaten sıkıntı lastikteymiş araçta kar lastikleri takılıymıi mischelin alpin marka 195/60 15 jant şimdi mevsimlik bir lastik almam gerekiyor bu konuyla ilgili ne marka lastik tavsiye edersiniz ebatları değiştirmemi önerir misiniz dediğim gibi virajlara sert girmeyi seven birisiyim:)) bu arada fiyatı da önemli tabi lastiğin:)))

Toyota Club Türkiye

hem teşekkür hem de yeni bir soru:))
« : Mart 27, 2010, 20:13:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: hem teşekkür hem de yeni bir soru:))
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2010, 21:05:43 »
205-45-16  iyi olur sanırım ama tecrübelerden yararlanırsanız doğru ebatı bulursunuz değiştirenler vardır ...
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2010, 21:07:35 »
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim corolla hb de sert viraja girişlerde yaşadığım önden kayma problemi ile ilgili lastiklere baktır tavsiyelerinize uydum hakkaten sıkıntı lastikteymiş araçta kar lastikleri takılıymıi mischelin alpin marka 195/60 15 jant şimdi mevsimlik bir lastik almam gerekiyor bu konuyla ilgili ne marka lastik tavsiye edersiniz ebatları değiştirmemi önerir misiniz dediğim gibi virajlara sert girmeyi seven birisiyim:)) bu arada fiyatı da önemli tabi lastiğin:)))
ben diğer konuyu görmemiştim, buna yazayım bari :D viraja sert girmek var, sert girmek var, önemli olan viraja doğru girmek :) yani viraja sert girmekten kasıt direksiyonu son anda lönk diye kırayım hoop otursun o rayına diyorsan acilen 3-5cm yay almalısın, yanağı küçültüp jantı büyütmelisin..yok öyle değil hızlı gireyim düzgün görünsün diyorsan doğru dönceksin, dıştan içe doğru, mümkün olan en geniş açıyla :) çok ilginçtir marangoni zeta linea lastik kullandım 195/45-16 kötü bir lastikti bence, kalkışta patinaj canavarı frenajda da kendi katiliydi ama deli dehşet viraj alırdı..şu an michelin kullanıyorum, sportlu bir adı var :D o bile benim eski marangoniler kadar iyi değil :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2010, 21:33:52 »
Benim yerimede yaz :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2010, 21:39:18 »
Benim yerimede yaz :rofl:
kumho :) ku31 modeli, kuruda üstün performans, kalkışlarda ve frenajda süper hakimiyet üstelik ıslakta da şaşırtıcı derecede iyi :) :) :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2010, 21:47:29 »
http://www.toyotaclubtr.com/lastik/98-model-toyota-corolla-xli-icin-lastik-secimi/ sayfasından alıntıdır...

Varya yüzüm asıktı PC başına otururken
ALLAH razı olsun kardeşim senden
Kafam bozuktu napsam diye düşünürken
TCT türkeii geldi aklıma birden
Dedimki eğer TCT'ye girersem hemen
Belki bir kaç dostumla karşılaşırım tesadüfen
Geldim Girdim Gördüm Dostuk ne güzel TCT ne güzel farkına vardım birden...

:alkis: