Gönderen Konu: Citroen’in Yeni Yüzü “DS 2022”....ilginç bir tasarım...... !!!!  (Okunma sayısı 4866 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14

Abi bu araban bahsediyorum konsept'ten değil.

hee pardon umıt :) bu arada tek tuhaf yanı bu değildi hatırladıgım kadarıyla  dıreksıyonuda acayıp bıseydı fotosunu bulursam gostereyım konseptın jantlarına benzıyordu :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • 5 kere teşekkür edildi
Citroen,in tek kollu direksiyonları, tamamen kapalı Jantları meşhurdur. Ayrıca kontroller de genellikle ters taraftatır. Sağda sinyal kolu, solda kontak anahtarı gibi..
Fotograftaki ilk tuhaf Citroen modeli sanırım.. Sonuncusu da XM idi (concept otolar sayılmaz) Tuhaflığın zirveye vurduğu nokta da CX modeli idi bence.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Citroen_CX_dashboard.JPG

Kısacası Citroen'dir ne yapsa yeridir.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ahmet abi sende'de cıtroen hayranlıgı var uzun zamandır gozluyorum tipi,sıradanlıga aykırı olusu her zaman hosuma gıtmıstır cıtroen'ın. ama sorunsuzluk bakımından sınıfta kalıyor her zaman.tasarım ve gosterıs arabası,otomobılını az kullanan uzun yola cıkmayanlar ıcın ıdeal olabılır.Ama ben onunla her yola cıkmam :)ben cıksamda oo gelmez yolda kalır :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
Fransızları sevmem aslında ama..
Farklı olmak için modifikasyona ihtiyaç duymamak çekici geliyor. İkincisi hidropnömatik süspansiyon bence harika bişey. Üçüncüsü Peugeot 504'ün her yolda giden  oversize alt takımlarının, basit ve sağlam yapısının  hayranıyım. Bir kolleksiyonum olsun ve içinde bir CX bir 504 bir de XM olsun isterdim doğrusu.. Peugeot'nun 406 kasası da biçim olarak hoşuma gidiyor. Onun dışında yeni modellerde pek ilgimi çeken bişey yok.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bende fransız otomobıllerını sevmem ama citroen'ın ılgınclıklerı hosuma gidiyor.Her zaman aykırı bır yapısı var c4'ün 2.0 motorlu tek kapı modeli var o cok hosuma gidiyor.bir gün denemeni isterim hosuna gidecegınden emınım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Bildiğim kadarı ile 2Cv lerin servis bakım periyotlarıda ilginçtir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Hilux
bedava verseler almam ne biçim araba be :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi