0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abi bu güzel kareleri paylaştığın için teşekkürler 120km yol gittiğinize değmiş doğrusu
Mehmet hocam, emeğine sağlık, o bal tadından yenmez ya Fotolar çok güzel, paylaşım için teşekkür ederiz
Afiyet bal şeker olsun
Böyle eziyete can kurban.Allah'ın biz kullara bahşettiği en güzel ve önemli nimetlerden biri.Benim gibi Bal delisi biri için hiçte iyi olmadı bu fotolar.Evde ki petek bitti bitecek,kara kara düşünmeye bile başladım Bingöl'e sipraiş versem mi diye....Ellerine sağlık gerçekten iştah açıcı fotoğraflar olmuş..
çok çeşitli bal türleri var, ama kars balının üstüne yok arkadaşlargenellikle petekler hazırlanıp kovana konuyor, hatta çoğu üretici kovanların çevresine şekerli su veya benzeri maddeler koyuyor; bu durumda balı yapan gene arı ama balın kalitesi düşük oluyorbu tür sahtekarlık içeren ballar kars ta reçelden bile ucuzAncaaak, "karakovan" dedikleri bal tamamen doğal, üretici hiç katkıda bulunmuyor, , peteğide balıda arılar yapıyorüstelik orada toprak yılda sadece bir kere ürün verdiği için çiçeklerde doğal oluyorBir kaç ay önce karsa gitmiştim, dönerken kaşar peyniri ve o baldan almıştım, müpteladsı oldum valla, artık süzme bal, çam balı vs gibi şeyleri hayatımdan çıkardım, bittikçe karstan telefonla veya internetten sipariş veriyorum , kargoyla gönderiyorlar, İzmire göre çokta ucuz, eski kaşarın kilosu 10 Tl. karakovan petek balının kilosda 20 Tl, isteyen olursa ve tabii site açısından sakıncası yoksa satcının telefon no'sunu verebilirim
süper görüntüler teyzeyi kaç arı sokmuşta o kadar genç kalmış merak ettim seni de 2 arı 2sene gençleştirmiş merak ettim arılar ordaki ağaçlardanmı toplanıyor pek çiçek göremedim?
Teyzem epey bir gençmiş yahu....Arı sülalesi teyzeye çalışıyor herhalde :rofl:Kardeş bi ticari davet gönder de hemen geleyim.Bu arılarda iş var.Söyleyeyim sana
yuhh diyorum teyze diyoruz minili kartvizit yapmış
bu teyzeyi bulmak için taa japonyayamı gittin