Yo lüks demiyorum ama baştan 4 milyar fazla vermek bana uygun gelmiyor ayda 100 milyon yakıta fazla vermekte çok önemli değil benim için mazotta aldı başını gidiyor devlet politikası bence. Bu arada ege üniversitesinde elektronik mühendisliğinde araştırma görevlisiyim. Tecrübeli abilerime teşekkürler

)))). Corollam çok güzel belki bir ay internettte değerlendirebilirim sonuçta yaris kaçmıyo

)). Bu arabayı ben 5 yıılıgına düşünüyorum daha sonra zaten denizliye mecburi hizmeten dolyı geçicem denizliye geçincede aklımda yarisi geri verip tekrar corollama dönmek var o zaman da ailemiz genişlemiş olursa tabiii

)))).
ALLAH gönlünüze göre versin sayın akademisyenim
ümit bey alper beyi tanıyor sanırım....
ümit bey alper beyi tanıyor sanırım....
Nedemek istediniz Doktor Hanım? Tanımadığım bir insana laubali yaklaştığımımı düşündünüz?
Teşekkür ederim, allah herkeze gönlüne göre versin

)
ben alper beyin tanışma başlığını göremedim de....
akademisyen olduğunu bir yerde belirtmiş sanırım ama öylesine karman çorman bir stili varki ben göremedim...
tanıyorsunuz zannettim ümit bey....
arkadaşlar burda hem sorunumu tartışıyoruz hemde tanışmıyor muyuz zaten

ama 97 GLİ ve Yaris yorumlarına geri dönsek
Evet, yorumlara geri dönelim.
Yaris alın, zaten buna karar vermişsiniz.
Benzinli alırsanız 1.33 motor biraz daha güçlü, daha seri spor araba gibi zevkli sürüşü olur, dizel olanı da Yaris için o motor da fazlasıyla güçlü, biraz daha tasarruflu yakar. Ama madem çocuk sahibi de değilsiniz, gençliğin tadını çıkarın benzinli alın biraz fazla yakar ama zevkli olur, sakin sürerseniz yine diğer arabalardan az yakar, basarsanız da gayet güzel gider.
Evren hocam, Alper arkadaşımız üzerine 15.500 daha koyarak Yaris alabileceğini söylüyor.
farkındayım hakkı abi..araba+15000..