Gönderen Konu: Fobileriniz, Takıntılarınız?  (Okunma sayısı 3606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Fobileriniz, Takıntılarınız?
« : Mart 25, 2010, 21:21:35 »
  Selam.
 Farkında olduğunuz ve konuşulduğunda dahi tüylerinizin diken diken olduğu ya da farkında bile olmadığınız ancak çevrenizdekilerin farkettiği fobileriniz ya da takıntılarınız varmıdır?

Toyota Club Türkiye

Fobileriniz, Takıntılarınız?
« : Mart 25, 2010, 21:21:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
Ynt: Fobileriniz, Takıntılarınız?
« Yanıtla #1 : Mart 26, 2010, 08:40:26 »
Su ve sürüngen fobim vardır. Su fobim yüzünden yüzmeyi öğrenemedim. Allah gerek etmez inşallah :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 26, 2010, 08:41:36 »
  Küçüklükten beri mi vardı, sonradan mı oluştu Hakkı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 26, 2010, 08:50:07 »
dişçi ve iğne fobim var..dişçi fobim devam ediyor, iğne fobimi geçtiğimiz yaz acı acı atlattım :) takıntım da arabalar başlığı altında BMW markası..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 26, 2010, 08:51:23 »
benimde  tüp fobim  var hayatta  ocak  yakmam :) bu da  şöyle  oluştu bir zamanlar tüplü sobamız vardı  babam tüp bitmeye  yakın tüpü ters çeviriirdi içinde  kalan  bir miktar daha gaz  yansın diye fakat içindeki tortular  pislikler  tıkamış zamanla  yanmamaya  başladı. bir aksam  babam  yine  ateşlemeye çalışırken  sobanın  önunden  bir  alev  topu  çıktı  acayıp tırmıştım kucuktum  ozamanlar ama üstümden atamadım   evde  tüp'e dair  bişey bırakmadım :)
Ama araç LPG'li :) ( tırsmıyo sayılmam )  :D

Takıntm ise simetri başta  gelir
birde  bana  ve  herkeze  garip gelen bir  durum  var  yemek veya  bişeyler  yerken  doğru eş orantıda  gitme takıntım var. yemek biterse  ekmek kalır , ekmek biterse  yemek  kalır gibi :)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2010, 08:57:42 »
ha şimdi aklıma geldi..türkçe ve ingilizce konusunda takıntılıyım..yanlış yapıp, doğrusunu o sanan hatta bilmeden o doğru bildiğini savunan kişilere karşı da takıntılıyım.-de, -ki, -mi ekleri konusunda takıntılıyım. ingilizce pronunciation, türkçe de yazım olarak takıntılıyım..başka dil bilsem onlarda da takıntılı olurdum sanırım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2010, 09:03:44 »
  Küçüklükten beri mi vardı, sonradan mı oluştu Hakkı?

Maalesef küçüklükten beri var Hakan :( 5 yaşında Silifke'ye gittiğimizi dün gibi hatırlarım. O zaman 3 yaşında olan kardeşim denizden çıkmazken, ben 2 hafta boyunca kumdan kaleler yapmıştım. Minyatür Çin Seddi inşa etmiştim adeta :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 26, 2010, 09:12:19 »
Dişçi, iğne ve örümcek fobim vardır.
En fena olanı da dişçi fobisi, hem dişçi hem de iğne yapıyor, uff, yazarken bile fena oldum. Doktorlu-hastaneli dizileri izlerken iğne yapmalı, ameliyat etmeli sahnelere bakamam.

Minicik örümcek ne yapabilir ki, hem buralarda zehirli cinsleri de yok ne diye korkuyorsam, korkuyorum işte, bir nedeni yok. Aslında faydalı hayvanlar, sinekleri yiyorlar.

Son zamanlarda tuhaf bir takıntı başladı bende. Hep aynı benzin istasyonundan benzin almak neyse de hep aynı pompadan benzin almaya çalışmak biraz abartı oluyor ama son benzin aldığımda her zaman benzin aldığım pompa doluydu, bir sürü boş pompa varken bekledim ille de oradan benzin alacağım diye. Çalışanlar deli demiştir arkamdan.  :ıslık:

All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 26, 2010, 09:36:41 »
Doktorlu-hastaneli dizileri izlerken iğne yapmalı, ameliyat etmeli sahnelere bakamam.
+1 :)

iğne 1. fobim. arkasından kol bacak kırılması gelir, çok şükür daha başıma gelmedi. hafiften yükseklik fobiside var.
yahu yeter düşündükçe aklıma bişeyler geliyor. Hakan Abi bunalıma sokmak için mi açtın konuyu? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 26, 2010, 09:38:31 »
birisi karşımda kulağının kıkırdağını tersine kıvırırsa fenalaşırım.... bakamam... :D

doktora hastaneye gitmekten nefret ederim....

kendi kurduğum düzen dışında birşey olursa suratım düşer içim içimi yer....

simetri takıntım mevcut....

giyim kuşama takıntım aşırı... renk uyumu tarz uyumu ayakkabı çanta uyumu benim için çok önemli karşımda uyumsuz giyinmiş birisi varsa söylediklerini algılamakta güçlük çekerim...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #10 : Mart 26, 2010, 09:53:16 »
Simetri takıntısı bende de var :)
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 26, 2010, 12:04:41 »
Düşme yada çarpma gibi bir korkum var , ama yükseklik korkusundan biraz farklı , öndeki araba ani bir fren yaptığı zaman bile bazen rahatsız oluyorum , Her türlü yükseklikten bakarım ama yere düşme anı düşündüğümde kendimi acayip kasıyorum , Çocukken rüyamda hep yüksek bir binadan düştüğümü görürdüm , Yere çarptığımda uyanırdım. Bunun nereden geldiğini bilmiyorum ama araba kullanırken falan bazen acayip rahatsız ediyor. Alışmaya çalışıyorum bir gün fırsatım olursa paraşüt meselesini denemek isterim. Bide Yılandan fena halde tırsıyorum , Onuda bir gün elime falan alıp alışacağım.
Zaten ben çoğu şeyden korkmam , Hatta bazende iğrencimdir ama birazda temizlik takıntım var , Biriyle el sıkıştıktan sonra bile yıkayasım geliyor
Kaşıkların tabaklara dik bişekilde sürtünürken çıkarttığı ses ve diş gıcırtısı gibi şeylerde rahatsız eder ama bu tür şeyleri normal görmek istediğinde alışabiliyorsun , karşı koyabiliyorsun.
Sonuç olarak ne olursa olsun Emin olun ki siz kafanıza takmak istemezseniz hiç birşey sizin kafanıza takılamaz.
Küçükken Kurbağadan çok tiksinirdim , birgün ağızına hortumu dayayıp patlattım ve gördüm ki 'yalnız ben onu öyle görmek istediğimden dolayı tiksiniyormuşum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #12 : Mart 26, 2010, 13:04:53 »
zeytin çekirdeğinde korkuyorum :) küçükken babaannem bacagını kırdığı için biz onlarda kalıyorduk bır sabah halam kahvaltı hazırlamıstı 5-6 yaslarındayım kıs oldugu ıcın ve ev sobalı olduğu ıcın tek odada kahvaltı ediyorduk.Ama yaşlı insanları yemek yiyişi malum biraz tiksinç oluyor,neyse kahvaltı edıyoruz babaannem sürekli zeytin yiyip çekirdeğini önüme atıyor yapma diyorum aldırmaıyor yapıyordu o gunden sonra hayatımda hiç zeytin yemedim zeytin çekirdeği gördğüm anda miğdem bulanır,agresifleşirim.
                                                                                                                                                                       Bide renk takıntım vardır. hayatımda kıyafetim,saatim yada ayakkabım, ille birisi ya kahverengi yada siyah olucak yada ikisi birden.üstümde iki renkten birisi olmadıgı zaman günüm ugursuz geçeceğine inanıyorum :)

Bide sayılara inanırım cıft sayıların bana ugursuzluk getirdiğine inanıyorum. Arac alınacaksa bana yada aileye ille plakanın son hanesıne bakarım tek rakammı cift rakammı diye ama gercekten sonu cift rakam olan arabalaımın basına hep bişey gelmiştir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 26, 2010, 13:19:25 »
Kayahan'ın bir şarkısı vardı (daha doğrusu şiiri); "ben Anadolu çocuğuyum"

"Yalansız çıkmış yıllardan, yılandan korkmam, yalandan korktuğum kadar"
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 26, 2010, 17:08:59 »
  Yılanı elime alabilirken, akrep gözümün önüne gelirse, içimde ürperme olur. Sanki ayağımla üzerine basmış gibi oluyorum.Bir türlü bu fobiyi üzerimden atamadım.
  Takıntılar; Ayakkabımın üzerine çamur sıçrasa çok huzursuz olurum.Boyasız ayakkabıyla kesinlikle yola çıkamam(Spor ayakkabı hariç). Biraz da simetri ve renk uyumu ile ilgili takıntım var.

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 26, 2010, 17:22:37 »
birisi karşımda kulağının kıkırdağını tersine kıvırırsa fenalaşırım.... bakamam... :D

Hande Hanım siz kendiniz hekim değil miydiniz? Yanlış mı hatırlıyorum?

Bu arada benim korkularım Örümcek, Böcek, Kırkayak, Akrep (Hatta karides ve istakoz dışında eklembacaklılardan pek hazzetmiyorum :) )
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 26, 2010, 19:11:43 »

Bu arada benim korkularım Örümcek, Böcek, Kırkayak, Akrep (Hatta karides ve istakoz dışında eklembacaklılardan pek hazzetmiyorum :) )

Iyyy, okurken bile fena oldum.
Deniz böceklerini afiyetle yerim hiç çekincem yoktur ama akrep, örümcek, kırkayak, çiyan fena korkutur beni. Eskiden çok aşırı tepki verirdim ama yaklaşık 3 yıl bir köyde yaşadım, evde ve heryerde bol miktarda börtü bocekle yaşayınca alıştım biraz, hatta eve giren diğer böcekleri yedikleri için örümcekleri sevmeye bile başlamıştım.

Geçen yaz arabanın ön camına taş gelip küçük bir çatlak olduğunda, o çatlağın güneşte ön panele vuran gölgesini örümcek sanıp huylanıyordum. Çatlak çok küçüktü, çok önemli değildi ama gölgesi örümceğe benziyor diye uğraşıp kaskodan ön camı değiştirttim.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mart 29, 2010, 10:01:53 »

kendim şahsen bizzat :) hekimim ama yazdıklarımda bende mevcut işte ne yapayım... doktora gitmeyi cidden sevmiyorum çok geriliyorum belki de hep kötü düşündüğüm içindir... kulak kıkırdağına gelince kulak muayenemi yaparken sorun yok ama kulak kepçesini tersine kıvırmadan... eğer kulak arkasında bir lezyon varsa ve ona bakmam gerekiyorsa mahvoluyorum... ııyy....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 29, 2010, 10:05:35 »

kendi kurduğum düzen dışında birşey olursa suratım düşer içim içimi yer....

simetri takıntım mevcut....

giyim kuşama takıntım aşırı... renk uyumu tarz uyumu ayakkabı çanta uyumu benim için çok önemli karşımda uyumsuz giyinmiş birisi varsa söylediklerini algılamakta güçlük çekerim...
Hande, seni Kızılayda kuzenimin mekanı olan Fısıltılar ve Çığlıklar Ruh Hastalıkları Merkezi'ne davet ediyorum...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 29, 2010, 10:09:17 »
:( hastayım ben dimi? :(